Gençlerbirliği Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan şampiyonluğa tutundu

Gençlerbirliği Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında Aslan deplasmanda Başkent Ekibiyle karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine baskı kuran Sarı Kırmızılılar 44'de Halil'in attığı golle öne geçti. Maçın skorunu tayin eden gol ise 53. dakikada Emre Akbaba'dan geldi. İşte Gençler GS maçı özeti!

Gençlerbirliği Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan şampiyonluğa tutundu
Gençlerbirliği Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan şampiyonluğa tutundu
GİRİŞ 03.05.2021 10:31 GÜNCELLEME 03.05.2021 10:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Galatasaray Gençlerbirliği maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Kırmızı Siyahlılar Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında sahasında Aslanı konuk etti. Karşılıklı atakların ve pozisyonların olduğu maçın ilk yarısında Aslanı öne geçiren gol 44. dakikada Halil Dervişoğlu'ndan geldi. Müsabakanın ikinci yarısında baskısını arttıran Cimbom da bu kez sahneye Emre Akbaba çıktı. Başarılı oyuncu takımını 2 farkla öne geçirdi. Maçta başka gol olmazken Galatasaray Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Merak eden taraftarlar için işte Gençler GS maçı golleri ve özeti!

GENÇLERBİRLİĞİ GALATASARAY MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Gençlerbirliği Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Gençlerbirliği Süper Lig'in 39. haftasında Eryaman Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk etti. 2 Mayıs Pazar günü saat 2030'da başlayan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Gençlerbirliği Galatasaray Maçının Hakemi!

Süper Lig'in 39. haftasında Gençlerbirliği ve Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği maçın orta hakemlik görevini Halis Özkahya üstlenecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemlik görevlerini İlker Takpak ve İbrahim Bozbey, 4. hakemlik görevini ise Mustafa Kürşad Filiz yapacak. Müsabakanın VAR hakemliği görevi Abdulkadir Bitigen, AVAR hakemliğini ise Bahattin Duran üstlenecek.




Gençlerbirliği Galatasaray Maçının İlk 11'leri!

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Arda, Diego, Halil İbrahim, Piris, Soner, Sefa, Lima, Candeias, Stancu

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Marcao, Ömer Bayram, Taylan, Gedson Fernandes, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Halil Dervişoğlu

Galatasaray Revire Döndü! 6 Oyuncu Kadroda Yok!

Süper Lig'in 39. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray'da 6 isimin kadroda olması beklenmiyor. Sarı Kırmızılılarda sakatlığı bulunan Christian Luyindama, De Andre Yedlin, Emre Taşdemir, Onyekuru, Omar Elabdellaoui ve Valentine Ozornwafor forma giyemeyecek. Öte yandan takımda kart cezalısı isim bulunmaması Fatih Terim'i sevindiriyor.

Gençlerbirliği'nde 2 İsim Galatasaray Karşısında Eksik!

Sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Gençlerbirliği'nde iki oyuncunun bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Başkent Ekibinde sakatlığı bulunan Floyd Ayite ve Zargo Toure Sarı Kırmızılılara karşı şans bulamayacak. Diğer taraftan Ankara Temsilcisinde kart cezalısı isim bulunmuyor.

YORUMLAR 2
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarların aklını başına alması gerek.Artik Hagi,Alex,Popescu,Prekazi,Van Hojdok,Snijder,Okocha gibi futbolcular Turkiyeye gelmez.Futbolda para çok büyüdü ve biz de o paraları verecek kulüp yok.Mustafa,Kerem,Atiila,Rıdvan gibi gelecek vadeden gençler bulmamız gerekli.
    Cevapla
  • Baran 2 yıl önce Şikayet Et
    Selam
    Cevapla