Alanyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya Akdeniz'de dondu kaldı!

Alanyaspor Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Turuncu Yeşilliler Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında evinde Kanaryayı ağırladı. Karşılıklı atakların olduğu maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Tartışmalı pozisyonların olduğu ikinci yarıda da top ağlarla buluşmayınca Kadıköy Ekibi Ege Temsilcisiyle berabere kaldı. İşte Alanya FB maçı özeti!

Alanyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya Akdeniz'de dondu kaldı!
Alanyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kanarya Akdeniz'de dondu kaldı!
GİRİŞ 30.04.2021 00:49 GÜNCELLEME 30.04.2021 00:50

BeIN Sports ekranlarından Alanyaspor Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Sarı Kanarya Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Akdeniz Ekibine konuk oldu. Zirve takibini yakından ilgilendiren maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. 45. dakikada rakibine sert şekilde müdahale eden Gökhan Gönül oyun dışı kaldı. Karşılıklı atakların ve tartışmalı poziyonların olduğu müsabakanın ikinci yarısında da gol olmayınca Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'la 0-0 berabere kaldı. Merak eden taraftarlar için işte Alanya FB maçı golleri ve özeti...

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Alanyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Alanyaspor Süper Lig'in 38. haftasında Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. 29 Nisan Perşembe günü saat 20.30'da başlayan müsabaka BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. 

Alanyaspor Fenerbahçe Maçının Hakemi!

Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında ligin 38. haftasında oynanacak maçın orta hakemlik görevine Yaşar Kemal Uğurlu atandı. Uğurlu'nun yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Abdullah Bora Özkara yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevine ise Hakan Ceylan atandı.



Alanyaspor Fenerbahçe Maçı İlk 11'leri! 

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Berkan, Siopis, Salih, Davidson, Efecan, Mustafa

Fenerbahçe: Harun, Gökhan, Serdar Aziz, Atilla, Caner, Sosa, Mert Hakan, Ozan, Mesut, Pelkas, Valencia

Fenerbahçe'de 4 İsim Alanya Kafilesinde Yok!

Süper Lig'in 38. haftasında Alanya deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe'de 4 isim kadroda yer almadı. Sarı Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Altay Bayındır, Diego Perotti, Nazım Sangare ve Sadık Çiftpınar Turuncu Yeşillilere karşı forma giyemeyecek. Öte yandan Kanaryada cezalı isim bulunmaması Emre Belözoğlu'nun elini rahatlattı.

Alanyaspor'da 2 Oyuncu Fenerbahçe Maçı Öncesi Eksik!

Sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Alanyaspor'da iki isim bu maçta forma giyemeyecek. Turuncu Yeşillilerde sakatlığı bulunan Ufuk Ceylan ve Babacar'ın kadroda yer alması beklenmiyor. Diğer taraftan Akdeniz Ekibinde kart cezalısı isim bulunmuyor.