Galatasaray Konyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan Emre'yle güldü!

Galatasaray Konyaspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Aslan Süper Lig'in 38. haftasında Yeşil Beyazlıları ağırladı. Karşılıklı atakların olduğu maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısında yüklenen Sarı Kırmızılılar 87. dakikada Emre Akbaba'nın attığı golle maçı 1-0 kazandı. İşte GS Konya maçı özeti!

Galatasaray Konyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan Emre'yle güldü!
Galatasaray Konyaspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Aslan Emre'yle güldü!
GİRİŞ 29.04.2021 01:28 GÜNCELLEME 29.04.2021 01:28

BeIN Sports ekranlarından Galatasaray Konyaspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Sarı Kırmızılılar sahasında Anadolu Ekibini konuk etti. Kaşılıklı atakların ve bol pozisyonların olduğu müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısında kazanmayı daha fazla isteyen ve kontra ataklarla gelen taraf olan Aslan 87. dakikada Emre Akbaba'nın attığı golle öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmazken Galatasaray Konyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Merak eden taraftarlar için işte GS Konya maçı golleri ve özeti...

GALATASARAY KONYASPOR MAÇINININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Galatasaray Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Süper Lig'in 38. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk etti. 28 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Abdullah Buğra Taşkınsoy üstlendi. 



Galatasaray Konyaspor Maçı İlk 11'leri!

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Marcao, Ömer, Gedson, Etebo, Emre Kılınç, Kerem, Halil, Mohamed

Konyaspor: Sehic, Barış, Ahmet, Adil, Guılherme, Hadızahmetovic, Diomande, Shengelıa, Sekidika, Rahmanovıc, Kravets

Galatasaray'da Konyaspor Maçı Öncesi 2 Eksik

Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'u konuk edecek olan Galatasarayda 2 oyuncu bu maçın kadrosunda yer almayacak. Sarı Kırmızılılarda sakatlığı bulunan De Andre Yedlin ve Henry Onyekuru Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Öte yandan Aslanda kart cezalısı ismin bulunmaması Fatih Terim'in elini rahatlatıyor.

Konyaspor Revir Gibi, 7 Oyuncu İstanbul Kafilesinde Yok!

Bu hafta Galatasaray'la karşılaşacak olan Konyaspor'da 7 oyuncunun İstanbul kafilesinde yer alması beklenmiyor. İç Anadolu Ekibinde sakatlığı bulunan Alper Uludağ, Milosevic, Eray Birniçan, Anicic ve Ömer Ali Şahin Aslana karşı forma şansı bulamayacak. Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Skubic ve sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakçı bu maçın kadrosunda yer almayacak. 

Galatarsaray ve Konyaspor Arasında 44. Karşılaşma

Süper Lig tarihinde Galatasaray ile Konyaspor 44. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce 43 müsabakada karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Galatasaray 31 kez kazanırken, Konyaspor 3 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 9 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.