Konyaspor Hatayspor maçı canlı izle! BeIN Sports Konya Hatay maçı canlı skor takip!

Konyaspor Hatayspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Anadolu Ekibi Bordo Beyazlıları konuk ediyor. Son haftalarda düşüş yaşayan Yeşil Beyazlılar evinde oynayacağı maçta kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 5. sırada bulunan ve sezonu bu sıralamada bitirmeyi hedefleyen Antakya Ekibi kazanmak istiyor. İşte Konya Hatay maçı canlı skor takip!

Konyaspor Hatayspor maçı canlı izle! BeIN Sports Konya Hatay maçı canlı skor takip!
Konyaspor Hatayspor maçı canlı izle! BeIN Sports Konya Hatay maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 24.04.2021 13:00 GÜNCELLEME 24.04.2021 13:00

BeIN Sports ekranlarından Konyaspor Hatayspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Antakya Ekibi Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Yeşil Beyazlılara konuk oluyor. Lig'de oynadığı son maçlarda istediği skorları alamayan ve gerilere düşen Anadolu Kartalı sahasında oynayacağı maçta güçlü rakibini yenerek yeniden üst sıraları zorlamak istiyor. Yeniden atağa kalkan ve ilk beş içerisinde olmak için deyim yerindeyse dişini etine takan Bordo Beyazlılarda ise deplasmanda galip gelmenin planlarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için işte Konya Hatay maçı canlı takip ve skoru...

KONYASPOR HATAYSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Konyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Konyaspor Süper Lig'in 37. haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Hatayspor'u konuk ediyor. 24 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Konyaspor Hatayspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Jevtovic, Milosevic, Guilherme, Bytqi, Cikalleshi, Hadziahmetovic, Abdulkerim, Sekidika, Skubic

Hatayspor: Munir, Yusuf, Santos, Popov, Katranis, Aabid, Ribeiro, Kamara, Traore, Boupendza, Diouf

Konyaspor Hatayspor Arasında Oynanan Maçlar

Konyaspor ile Hatayspor Süper Lig tarinde 34. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce 33 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda Konyaspor 13 kez galip gelirken, Hatayspor ise 13 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 7 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Alınan bu sonuçlarla beraber iki takım totalde birbirlerine üstünlük kuramadı.