Gençlerbirliği Rizespor maçı canlı izle! BeIN Sports Gençler Rize maçı canlı skor takip!

Gençlerbirliği Rizespor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Ankara Temsilcisi Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Mavi Yeşillileri konuk ediyor. Düşme potasında bulunan Kırmızı Siyahlılar evinde oynayacağı maçta kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Bülent Uygun yönetiminde çıkışa geçen Atmacada ise hedef deplasmandan galip çıkmak. İşte Gençler Rize maçı canlı skor takip!

Gençlerbirliği Rizespor maçı canlı izle! BeIN Sports Gençler Rize maçı canlı skor takip!
Gençlerbirliği Rizespor maçı canlı izle! BeIN Sports Gençler Rize maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 23.04.2021 20:00 GÜNCELLEME 23.04.2021 20:00

BeIN Sports ekranlarından Gençlerbirliği Rizespor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kırmızı Siyahlılar evinde Atmacayı ağırlıyor. Evinde oynayacağı maçta galip gelmeyi hedefleyen Başkent Ekibi ayrıca alacağı 3 puanla düşme hattından da uzaklaşmanın planlarını yapıyor. Lig'de oynadığı son maçlarda çıkışa geçen Karadeniz Temsilcisi ise deplasmanda rakibini mağlup etmek için sahaya çıkıyor. Merak eden taraftarlar için İşte Gençler Rize maçı canlı takip ve skoru...

GENÇLERBİRLİĞİ RİZESPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Gençlerbirliği Rizespor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Gençlerbirliği Süper Lig'in 37. haftasında Eryaman Stadyumu'nda Rizespor'u konuk ediyor. 23 Nisan Cuma günü saat 20.30'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Gençlerbirliği Rizespor Maçı Muhtemel 11'leri!

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Halil, Arda, Mustafa, Soner, Sefa, Candeias, Piris Da Motta, Murat, Sandro Lima

Rizespor: Tarık, Moroziuk, Talbi, Meriah, Melnjak, Dokovic, Tunay, Doğan Erdoğan, Sabo, Fernando, Samudio

Gençlerbirliği Rizespor Arasında Oynanan Maçlar

Gençlerbirliği ile Rizespor Süper Lig tarihinde 38. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce 37 maçta karşı kaşıya gelen iki takım arasında oynanan müsabakalarda Gençlerbirliği 17 kez galip gelirken, Rizespor 11 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 9 maçta ise taraflar sahadan 1 puana razı şekilde ayrıldı.