Alanyaspor Gaziantep FK maçı canlı izle! BeIN Sports Alanya Antep maçı canlı skor takip!

Alanyaspor Gaziantep FK maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Turuncu Yeşilliler sahasında Güney Doğu Ekibini ağırlayacak. Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Akdeniz Ekibi evinde kazanmak istiyor. Lig'de rakibinin hemen arkasında bulunan Kırmızı Siyahlılar ise deplasmanda galip gelmenin planlarını yapıyor. İşte Alanya Antep maçı canlı skor takip!

Alanyaspor Gaziantep FK maçı canlı izle! BeIN Sports Alanya Antep maçı canlı skor takip!
Alanyaspor Gaziantep FK maçı canlı izle! BeIN Sports Alanya Antep maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 22.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 22.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Alanyaspor Gaziantep FK maçı canlı olarak yayınlanıyor. Akdeniz Ekibi Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında evinde Kırmızı Siyahlıları konuk ediyor. Lig'de oynadığı son maçlarda istediği sonuçları alamayan Çağdaş Atan ve öğrencileri yeniden üst sıralara oynamak için sahasında kazanmanın planlarını yapıyor. Rakibinin 1 puan gerisinde bulunan Güney Doğu Ekibi ise deplasmanda galip gelerek yeniden yukarılara çıkmak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Alanya Antep maçı canlı takip ve skoru...

ALANYASPOR GAZİANTEP FK MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Alanyaspor Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Alanyaspor Süper Lig'in 36. haftasında Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Gaziantep FK'yı ağırlayacak. 22 Nisan Perşembe günü saat 16.00'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Samet Çavuş yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Emre Kargın üstlenecek.

Alanyaspor Gaziantep FK Maçı Muhtemel 11'leri!

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Davidson, Bareiro, Babacar

Gaziantep FK: Günay, Olkowski, Papy, Miranda, Morais, Vetrih, Rashid, Maxim, Mirallas, Kenan Özer, Dicko

Alanyaspor Gaziantep FK Arasında Oynanan Maçlar

Alanyaspor ile Gaziantep FK Süper Lig tarihinde 9. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 8 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Alanya 6 maçta kazanan taraf olurken, Gaziantep FK ise 1 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 1 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.