Ankaragücü Denizlispor maçı canlı izle! BeIN Sports Ankara Denizli maçı canlı skor takip!

Ankaragücü Denizlispor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 36. haftasında Başkent Ekibi sahasında Yeşil Siyahlıları konuk ediyor. Hikmet Karaman yönetimindeki Sarı Lacivertliler sahasında oynayacakları maçta rakibini yenerek üst sıralara çıkmanın hesaplarını yapıyor. Lig sonuncusu Horozlarda ise hedef deplasmandan puanla dönmek. İşte Ankara Denizli maçı canlı skor takip!

Ankaragücü Denizlispor maçı canlı izle! BeIN Sports Ankara Denizli maçı canlı skor takip!
Ankaragücü Denizlispor maçı canlı izle! BeIN Sports Ankara Denizli maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 21.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 21.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Ankaragücü Denizlispor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Sarı Lacivertliler evinde Horozları Ağırlıyor. Tecrübeli Teknik Adam Hikmet Karaman'ın takımın başına geçmesinden sonra çıkışa geçen Başkent Temsilcisi sahasında oynayacağı maçı kazanarak bu çıkışı sürdürmek istiyor. Lig'de son sırada bulunan ve düşmek istemeyen Yeşil Siyahlılar ise deplasmandan puan yada puanlar alarak evine dönmek istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Ankara Denizli maçı canlı takip ve skoru...

ANKARAGÜCÜ DENİZLİSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Ankaragücü Denizlispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Ankaragücü Süper Lig'in 36. haftasında Eryaman Stadyumu'nda Denizlispor'u konuk ediyor. 21 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Abdülkadir Bitigen'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Mustafa Kürşad Filiz üstlenecek.

Ankaragücü Denizlispor Maçı Muhtemel 11'leri!

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Ante, Sarlija, Pinto, İbrahim, Geraldo, Alper, Paintsil, Badji, Emre

Denizlispor: Cenk, Fabiano, Oğuz, Mustafa Yumlu, Sakıb Aytaç, Murawski, Bakalorz, Diskerud, Sagal, Sacko, Rodallega

Ankaragücü Denizlispor Arasında Oynanan Maçlar

Ankaragücü ile Denizlispor Süper Lig tarihinde 49. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 48 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda Ankaragücü 20 kez galip gelirken, Denizlispor 10 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 18 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.