Erzurumspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Erzurum Malatya maçı canlı skor takip

Erzurumspor Yeni Malatyaspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 36. haftasında Dadaşlar sahasında Sarı Siyahlıları konuk ediyor. Lig'de 20. sırada bulunan ve düşmemek için mücadele eden Mavi Beyazlılar evinde kazanmak istiyor. Üst sıralara çıkmak için mücadele veren Güney Doğu Ekibi ise deplasmanda puan almanın hesaplarını yapıyor. İşte Erzurum Malatya maçı canlı skor takip!

Erzurumspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Erzurum Malatya maçı canlı skor takip
Erzurumspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Erzurum Malatya maçı canlı skor takip
GİRİŞ 21.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 21.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Erzurumspor Yeni Malatyaspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Mavi Beyazlılar Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında evinde Güney Doğu Ekibini ağırlıyor. Zor günler geçiren ve düşme potasında bulunan Dadaşlar sahasında oynayacağı maçta rakibini yenerek buradan çıkmanın hesaplarını yapıyor. Diğer taraftan düşme potasına çok yakın seyreden ve bu hattan uzaklaşmak isteyen Sarı Siyahlılar ise deplasmanda rakibinden puan almak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Erzurum Malatya maçı canlı takip ve skoru...

ERZURUMSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Erzurumspor Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Erzurumspor Süper Lig'in 36. haftasında Kazım Karabekir Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. 21 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Kenan Ersoy ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Hakan Ceylan üstlenecek. 

Erzurumspor Yeni Malatyaspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Erzurumspor: Szumski, Butko, Da Costa, Hasan, Leo, Omolo, Boumal, Emrah, Aatif, Cenk Ahmet, El Kabir

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Wallace, Semih, Karim, Chebake, Acquah, Malle, Fofana, Mustafa, Tetteh, Adem

Erzurumspor Yeni Malatyaspor Arasında Oynanan Maçlar

Erzurumspor ile Yeni Malatyaspor Süper Lig tarihinde 4. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce 3 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda Erzurumspor 2 galibiyet alırken, Yeni Malatyaspor 1 kez galip gelen taraf oldu. Geride kalan müsabakalarda ise taraflar sahadan hiç berabere ayrılmadı.