Rizespor Konyaspor maçı canlı izle! BeIN Sport Rize Konya maçı canlı skor takip!

Rizespor Konyaspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Atmacalar Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında sahasında Yeşil Beyazlıları konuk ediyor. Karadeniz Ekibi Bülent Uygun yönetiminde rakibini yenerek üst sıralara çıkmak istiyor. Anadolu temsilcisi ise deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenerek çıkışa geçmek istiyor. İşte Rize Konya maçı canlı skor takip!

Rizespor Konyaspor maçı canlı izle! BeIN Sport Rize Konya maçı canlı skor takip!
Rizespor Konyaspor maçı canlı izle! BeIN Sport Rize Konya maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 20.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 20.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Rizespor Konyaspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Karadeniz Ekibi evinde Anadolu temsilcisini ağırlıyor. Bülent Uygun yönetimindeki Atmacalar sahasında oynayacağı maçta güçlü rakibini mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. Yeşil Beyazlılar ise deplasmanda karşılaşacağı rakibini yenerek yeniden yukarılara oynamanın hesaplarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için işte Rize Konya maçı canlı takip skoru...

RİZESPOR KONYASPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Rizespor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 

Rizespor Süper Lig'in 36. haftasında Çaykur Didi Stadı'nda Konyaspor'u konuk ediyor. 20 Nisan Salı günü saat 16.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Özgür Yankaya'nın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Alpaslan Dedeş yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Emre Malok üstlenecek. 

Rizespor Konyaspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Rizespor: Tarık, Moroziuk, Talbi, Meriah, Melnjak, Dokovic, Tunay, Doğan Erdoğan, Sabo, Fernando, Samudio

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Jevtovic, Milosevic, Guilherme, Bytqi, Cikalleshi, Hadziahmetovic, Abdulkerim, Sekidika, Skubic

Rizespor Konyaspor Arasında Oynanan Maçlar

Rizespor ile Konyaspor Süper Lig tarihinde 37. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce 36 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda Rizespor 12 kez galip gelirken, Konyaspor 10 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 14 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.