Hatayspor Antalyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Hatay Antalya maçı canlı skor takip

Hatayspor Antalyaspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Antakya Ekibi Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Kırmızı Beyazlıları konuk ediyor. Lig'in sürpriz takımlarından biri olan Bordo Beyazlılar evinde oynayacağı maçı kazanmanın planlarını yapıyor. Akdeniz Ekibi ise lig de ilk on içerisinde yer almak hedefiyle rakibi karşısına çıkıyor. İşte Hatay Antalya maçı canlı skor takip!

Hatayspor Antalyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Hatay Antalya maçı canlı skor takip
Hatayspor Antalyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Hatay Antalya maçı canlı skor takip
GİRİŞ 20.04.2021 18:30 GÜNCELLEME 20.04.2021 18:30

BeIN Sports ekranlarından Hatayspor Antalyaspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Bordo Beyazlılar Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Akdeniz Ekibi konuk ediyor. Ömer Erdoğan yönetimindeki Antakya Temsilcisi evinde oynayacağı maçta rakibini mağlup ederek yeniden üst sıralara çıkmanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı Beyazlılar ise deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenerek sezonu ilk on içerisinde tamamlamak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Hatay Antalya maçı canlı takip ve skoru...

HATAYSPOR ANTALYASPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Hatayspor Antalyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Hatayspor Süper Lig'in 36. haftasında Antakya Atatürk Stadında Antalyaspor'u konuk ediyor. 20 Nisan Salı günü saat 19.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bahattin Şimşek'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Caner Ak üstlenecek.

Hatayspor Antalyaspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Hatayspor: Munir, Yusuf, Santos, Popov, Katranis, Aabid, Ribeiro, Kamara, Traore, Boupendza, Diouf

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Eren, Bünyamin, Veysel, Nuri, Sam, Fredy, Amilton, Hakan, Podolski

Hatayspor Antalyaspor Arasında Oynanan Maçlar

Hatayspor ile Antalyaspor Süper Lig tarihinde 14. kez karşı karşıya çıkacaklar. Daha önce 13 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Hatay 7 kez kazanırken, Antalya 4 kez galip geldi. Geride kalan 2 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.