Karagümrük Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Karagümrük Göztepe maçı canlı skor takip

Fatih Karagümrük Göztepe maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Kırmızı Siyahlılar Süper Lig'in 36. haftasında İzmir Temsilcisini konuk ediyor. Lig'de 9. sırada bulunan İstanbul Temsilcisi üst sıralara çıkmak için sahasında oynayacağı maçı kazanmak istiyor. İlk on içerisindeki yerini sağlamlaştırmak isteyen Sarı Kırmızılılar ise deplasmanda kazanmanın planları yapıyor. İşte Karagümrük Göztepe maçı canlı skor takip!

Karagümrük Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Karagümrük Göztepe maçı canlı skor takip
Karagümrük Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Karagümrük Göztepe maçı canlı skor takip
GİRİŞ 20.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 20.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Fatih Karagümrük Göztepe maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında İstanbul Ekibi İzmir Sarı Kırmızılıları ağırlıyor. Son 4 haftadır yoluna namağlup devam eden Kırmızı Siyahlılar sahasında oynayacağı maçta rakibini mağlup ederek üst sıralara çıkmanın planlarını yapıyor. Lig'de yeniden çıkışa geçmenin yollarını arayan Ünal Karaman ve öğrencileri ise güçlü rakibi karşısında deplasmanda puan almak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Karagümrük Göztepe maçı canlı takip ve skoru...

FATİH KARAGÜMRÜK GÖZTEPE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Fatih Karagümrük Göztepe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fatih Karagümrük Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Göztepe'yi konuk ediyor. 20 Nisan Salı günü saat 16.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Özgür Ertem yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Abdullah Buğra Taşkınsoy üstlenecek. 

Fatih Karagümrük Göztepe Maçı Muhtemel 11'leri!

Karagümrük: Viviano, Koray, Roco, Biglia, Sobiech, Salibur, Balkovec, Jimmy, Lens, Zukanovic, Castro. 

Göztepe: İrfan Can, Gassama, Murat, Atınç, Burekovic, Soner, Obinna, Diabate, Tripic, Halil, Jahovic

Fatih Karagümrük Göztepe Arasında Oynanan Maçlar

Karagümrük ile Göztepe Süper Lig tarihinde 17. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 16 maçta karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Karagümrük 6 kez galip gelirken, Göztepe ise 6 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 4 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Alınan bu sonuçlarla beraber iki takım birbirlerine üstünlük kuramadı.