Denizlispor Erzurumspor maçı canlı izle! BeIN Sports Denizli Erzurum maçı canlı skor takip!

Denizlispor Erzurumspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 35. haftası son sırasında bulunan iki takımı karşı karşıya getirecek. Düşmek istemeyen ve sahasında 3 puan almak isteyen Horozlarda hedef galibiyet. Lig'de kalmanın yollarını arayan Dadaşlar ise deplasmandan puanla dönmek istiyor. İşte Denizli Erzurum maçı canlı skor takip!

Denizlispor Erzurumspor maçı canlı izle! BeIN Sports Denizli Erzurum maçı canlı skor takip!
Denizlispor Erzurumspor maçı canlı izle! BeIN Sports Denizli Erzurum maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 17.04.2021 13:00 GÜNCELLEME 17.04.2021 13:00

BeIN Sports ekranlarından Denizlispor Erzurumspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Yeşil Siyahlılar Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Doğu Ekibini konuk ediyor. Uzun bir süredir galibiyete hasret kalan ve ligin son sırasında bulunan Horozlar son haftalarda alacağı puanlarda düşmemenin hesaplarını yapıyor. Mavi Beyazlı Dadaşlar ise Yılmaz Vural yönetiminde deplasmanda kazanarak lige tutunmak için umutlanmak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Denizli Erzurum maçı canlı skor takibi...

DENİZLİSPOR ERZURUMSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Denizlispor Erzurumspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Denizlispor, Denizli Atatürk Stadı'nda Erzurumspor'u konuk ediyor. 17 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Emre Molak üstlenecek. 

Denizlispor Erzurumspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Denizlispor: Cenk, Fabiano, Oğuz, Mustafa Yumlu, Sakıb Aytaç, Murawski, Bakalorz, Diskerud, Sagal, Sacko, Rodallega

Erzurumspor: Szumski, Butko, Da Costa, Hasan, Leo, Omolo, Boumal, Emrah, Aatif, Cenk Ahmet, El Kabir

Denizlispor Erzurumspor Arasında Oynanan Maçlar

Denizlispor ile Erzurumspor Süper Lig tarihinde 4. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce 3 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Denizlispor 2 kez kazanırken, Erzurumspor 1 kez galip gelen taraf oldu. İki takım daha önce hiç berabere kalmadı.