Yeni Malatyaspor Alanyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Malatya Alanya maçı canlı skor takip!

Yeni Malatyaspor Alanyaspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Siyahlılar Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Akdeniz Temsilcisini konuk edecek. Düşme hattının hemen üzerinde bulunan Anadolu temsilcisinde hedef evinde 3 puan almak. Lig'de iyi bir sezon geçiren Turuncu Yeşilliler ise deplasmanda galip gelmenin yollarını arıyor. İşte Malatya Alanya maçı canlı skor takip!

Yeni Malatyaspor Alanyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Malatya Alanya maçı canlı skor takip!
Yeni Malatyaspor Alanyaspor maçı canlı izle! BeIN Sports Malatya Alanya maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 17.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 17.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Yeni Malatyaspor Alanyaspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Anadolu Ekibi evinde Turuncu Yeşillileri ağırlıyor. Zor bir sezon geçiren ve galibiyete hasret kalan Sarı Siyahlılar sahsında oynayacağı maçta galip gelerek şansızlığını kırmanın hesaplarını yapıyor. Geçen hafta oynadığı maçta galip gelen ve yeni bir seriye başlamak isteyen Akdeniz Temsilcisi ise deplasmanda kazanmak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Malatya Alanya maçı canlı takip ve skoru...

YENİ MALATYASPOR ALANYASPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yeni Malatyaspor Alanyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 35. haftasında Yeni Malatya Stadyumu'nda Alanyaspor'u konuk ediyor. 17 Nisan Cumartesi Günü saat 16.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Yeni Malatyaspor Alanyaspor Maçı Muhtemel 11'leri!

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Wallace, Semih, Karim, Chebake, Acquah, Malle, Fofana, Mustafa, Tetteh, Adem

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Davidson, Bareiro, Babacar

Yeni Malatyaspor Alanyaspor Arasında Oynanan Maçlar

Yeni Malatyaspor ile Alanyaspor Süper Lig tarihinde 16. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce 15 maçta karşılaşan iki takım arasında oynana maçlarda Yeni Malatyaspor 5 kez galip gelirken, Alanyaspor ise 5 kez kazanan taraf oldu. Geride kalan 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. İki takım Süper Lig'de karşılaştıkları maçların toplamında birbirlerine üstünlük kuramadılar.