Ankaragücü Gençlerbirliği maçı canlı izle! BeIN Sport Ankara Gençler maçı canlı skor takip!

Ankaragücü Gençlerbirliği maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Ankara derbisi Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanıyor. Düşme hattında bulunan ve lig de kalmak isteyen Kırmızı Siyahlılar derbiyi kazanmak istiyor. Rakibinin 2 puan üzerinde bulunan Sarı Lacivertliler ise ateş hattından uzaklaşmak için kazanmak istiyor. İşte Ankara Gençler maçı canlı skor takibi!

Ankaragücü Gençlerbirliği maçı canlı izle! BeIN Sport Ankara Gençler maçı canlı skor takip!
Ankaragücü Gençlerbirliği maçı canlı izle! BeIN Sport Ankara Gençler maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 11.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 11.04.2021 15:30

BeIN Sports ekranlarından Ankaragücü Gençlerbirliği maçı canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 34. haftasında iki takım Ankara derbisinde karşı karşıya geliyor. Zor zamanlar geçiren iki Başkent Ekibinde de hedef galibiyet. Düşme potasında olan Kırmızı Siyahlılar rakibini yenerek buradan uzaklaşmak istiyor. Potanın hemen üzerinde, rakibinin 2 puan önünde bulunan Sarı Lacivertliler ise ateş hattından uzak kalmak için sahaya çıkıyor. Merak eden taraftarlar için işte Ankara Gençler maçı canlı takip skoru ve maç önü bilgiler...

ANKARAGÜCÜ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Ankaragücü Gençlerbirliği Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Ankaragücü Süper Lig'in 34. haftasında Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliğini konuk ediyor. 11 Nisan Pazar günü saat 16.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Serkan Tokat'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Bahtiyar Birinci yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliği ise Murat Erdoğan üstlenecek.

Ankaragücü Gençlerbirliği Maçı Muhtemel 11'leri!

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulisic, Sarlija, Pinto, İbrahim, Endri, Borven, Alper, Paintsil, Badji.

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Halil, Arda, Mustafa, Soner, Sefa, Candeias, Piris Da Motta, Murat, Sandro Lima.

Ankaragücü Gençlerbirliği Arasında Oynanan Maçlar

Ankaragücü ve Gençlerbirliği Süper Lig tarihinde 100. karşılaşmalarına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce 99 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Ankaragücü 37 maçta galip gelen taraf olurken, Gençlerbirliği 33 karşılaşmayı kazandı. Geride kalan 29 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.