Rizespor Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Karadeniz'de kazanan yok!

Rizespor Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda pozisyonlarla buluşsa da bu yarıda gol sesi çıkmadı. Müsabakanın ikinci yarısında her iki tarafta baskısını arttırmasına rağmen bu yarıda da gol olmayınca puanlar paylaşıldı. İşte Rize Trabzon maçının özeti!

Rizespor Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Karadeniz'de kazanan yok!
Rizespor Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Karadeniz'de kazanan yok!
GİRİŞ 10.04.2021 22:07 GÜNCELLEME 10.04.2021 22:07

BeIN Sports ekranlarından Rizespor Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Süper Lig'in 34. haftasında Mavi Yeşilliler, Bordo Mavilileri konuk etti. Müsabakanın ilk yarısında her iki takımda istekli ve arzuluydu. Maçın ilk 45 dakikasında karşılıklı atakların olmasına rağmen bu yarıda gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın İkici yarısında taraflar birbirlerine karşı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince Karadeniz derbisinde puanlar paylaşıldı. Trabzonspor deplasmanda Rizespor'la 0-0'lık skorla berabere kaldı. Merak eden taraftarlar için işte Rize Trabzon maçı golleri ve özeti...

RİZESPOR TRABZONSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Rizespor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Rizespor Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Didi Stadyumu'nda Trabzonspor'u konuk etti. 10 Nisan Cumartesi günü saat 16.00 başlayan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Cüneyt Çakιr'ın düdük çaladığı maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Koray Gençerler üstlendi.

İşte Rize Trabzon Maçı Muhtemel 11'leri!

Rizespor: Tarık, Moroziuk, Talbi, Meriah, Melnjak, Dokovic, Tunay, Doğan Erdoğan, Sabo, Fernando, Samudio

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Flavio, Berat, Ekuban, Bakasetas, Yusuf, Djaniny

Rizespor ve Trabzonspor'un Maç Öncesi Eksikleri

Rizespor'da Karadeniz derbisi öncesi sakatlıkları bulunan Soderlund, Donsah ve Zafer Görgen sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayacak. Öte yandan kart cezalısı olan Gökhan Akkan'da bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Rize maçı öncesi Nwakaeme, Berat Özdemir ve Benik Afobe'nin sakatlıkları bulunuyor. Bu isimlerin maçta forma giymesi beklenmiyor.

Rizespor Trabzonspor Arasında Oynanan Maçlar

Rizespor ve Trabzonspor Süper Lig tarihinde 41. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce 40 maçta karşı karşıya gelen iki takım arasında oynaan maçta Trabzonspor 27 kez galip gelirken, Rizespor 5 kez kazanan taraf oldu. Geride kalan 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Alınan bu sonuçlarla beraber Karadeniz derbilerinde Trabzonspor'un bariz bir üstünlüğü bulunuyor.