Malatyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Malatya'da puanlar paylaşıldı!

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Süper Lig'in 33. haftasında Malatya sahasında Kanaryayı konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Sarı lacivertliler 18. dakikada golü buldu. Bu gole karşılık 35'de Mustafa'dan geldi. Maçta başka gol olmazken Malatya'da puanlar paylaşıldı. İşte Malatya FB maçı özeti!

Malatyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Malatya'da puanlar paylaşıldı!
Malatyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Malatya'da puanlar paylaşıldı!
GİRİŞ 09.04.2021 11:56 GÜNCELLEME 09.04.2021 11:56

BeIN Sports ekranlarından Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Kanarya Süper Lig'in 33. haftasında Malatyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın başında baskısını arttıran ve golü arayan Sarı lacivertliler 18. dakikada Enner Valencia frikikten attığı golle öne geçti. Bu golden sonra bu kez kontra ataklarla yüklenmeye başlayan Sarı Kırmızılılar 35. dakikada Mustafa Eskihellac'ın attığı golle eşitliği yakaladı. Müsabakada başka gol olmazken Fenerbahçe Malatya'ya konuk olduğu maçta 1-1 berabere kaldı. Merak eden taraftarlar için işte Malatya FB maçı golleri ve özeti...

YENİ MALATYASPOR FENERBAHÇE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 33. haftasında Yeni Malatya Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. 8 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Halis Özkahya'nın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve İlker Takpak yaptı. Mücadelenin 4. hakemliğini ise Onur Özütoprak üstlendi.



İşte Malatya FB maçı Muhtemel 11'leri!

Malatyaspor: Abdulsamed, Wallace, Semih, Karim, Chebake, Acquah, Malle, Fofana, Mustafa, Tetteh, Adem.

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Attila, Gökhan, Caner, Ozan, Valencia, Pelkas, Gustavo, Sinan, Samatta.

Malatyaspor Revire Döndü! 9 Oyuncu Sakat!

Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlığı bulunan 9 oyuncu ve cezası bulunan 1 futbolcu bu karşılaşmada görev alamayacak. Malatyaspor'da Ahmed Ildız, Eray İşcan, Erkan Kaş, Lukoki, Kubilay Kanatsızkuş, Murat Akşit, Olcay Şahan, Umut Bulut ve Zeki Yavru sakatlıkları sebebiyle Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Hadebe'de bu maçın kadrosunda yer almayacak. 

Fenerbahçe'de 3 İsim Sakatlığı Sebebiyle Yok

Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor deplasmanı öncesi sakatlığı bulunan 3 ismin deplasman kafilesinde yer alması beklenmiyor. Sarı Lacivertlilerde uzun zamandır sakatlığı bulunan Diego Perotti, Mesut Özil ve Sadık Çiftpınar'ın Malatya'ya karşı forma giymesi beklenmiyor.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Arasındaki 9. Karşılaşma

Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe 2011 yılından bu yana Süper Lig'de 9. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce 8 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Sarı Lacivertliler 4 maçta galip gelirken, Sarı Kırmızılılar ise 3 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 1 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Malatyaspor'un bu hafta oynanacak maçı yenmesi halinde Süper Lig'de iki takım arasında totalde oynanan maçlarda durum eşitlenecek.