Trabzonspor Kayserispor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Fırtına evinde esemedi!

Trabzonspor Kayserispor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Bordo Mavililer Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Anadolu Temsilcisini konuk etti. Maça hızlı başlayan Sarı Kırmızılılar 7. dakikada Muğdat Çelik'in attığı golle öne geçti. Baskısını arttıran Karadeniz Ekibi ise 30' Bakasetas'ın golüyle eşitliği yakaladı. İşte TS Kayseri maçı özeti!

Trabzonspor Kayserispor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Fırtına evinde esemedi!
Trabzonspor Kayserispor maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) Fırtına evinde esemedi!
GİRİŞ 07.04.2021 11:56 GÜNCELLEME 07.04.2021 11:56

BeIN Sports ekranlarından Trabzonspor Kayserispor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Sarı Kırmızılılar Süper Lig'in 33. haftasında Karadeniz Temsilcisine konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Anadolu Ekibi 7. dakikada Muğdat Çelik'in kaydettiği golle öne geçti. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran Bordo Mavililer 30. dakikada Bakasetas'ın attığı golle skora eşitliği getirdi. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıdada gol sesi çıkmadı ve taraflar 1-1 berabere kaldı. Merak eden taraftarlar için işte TS Kayseri maçının özeti ve golleri...

TRABZONSPOR KAYSERİSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? 

Trabzonspor Süper Lig'in 33. haftasında Medical Park Stadı'nda Kayserispor'u konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından yayınlanacak maç 6 Nisan Salı günü saat 19.00'da başladı. Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Esat Sancaktar yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Yiğit Arslan üstlendi.



İşte TS Kayseri Maçı 11'leri!

Trabzonspor: Uğurcan, Marlon, Hüseyin, Vitor Hugo, Hosseini, Baker, Bakasetas, Flavio, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.

Kayserispor: Doğan, Kolovetsios, Uğur, Kvrzic, Aziz, Muhar, Henrique, Lennon, Avramovski, Muğdat, İlhan.

Trabzonspor'da 3 Oyuncu Sakat, 2 Oyuncu Kart Cezalısı!

Trabzonspor'da Kayseri spor maçı öncesi 5 oyuncu eksik. Sakatlıkları bulunan Benik Afobe, Berat Özdemir ve Kamil Ahmet Çörekçi Kayseri karşısında forma giyemeyecek. Diğer taraftan kart cezalısı olan Abdulkadir Parmak ve Edgar Ie bu maçta kadroda yer almayacak. Öte yandan sakatlıkları geçen ve takımla beraber çalışmalara başlayan Abdulkadir Ömür ve Andres Trondsen'in kadroda olması bekleniyor. 

Kayserispor'da 4 oyuncu Trabzon Deplasmanında Olmayacak

Kayserispor'da sakatlıkları bulunan 4 isim Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek. Maglica, Alibec, Gustavo Campanharo ve Ömer Uzun'un kafilede yer alması beklenmiyor. Öte yandan Sarı Kırmızılılarda kart cezalısı isim bulunmuyor. 

Trabzonspor Kayserispor Arasında 34. Randevu

Trabzonspor ve Kayserispor Süper Lig tarihinde 34. randevularına çıkıyorlar. Karadeniz Ekibi totalde Sarı Kırmızılılara karşı üstün durumda. Daha önce 33 maçta karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Bordo Mavililer 18 kez galip gelirken, Kayseri Ekibi 7 maçı kazanabildi. Geride kalan 8 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.