Kayserispor Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Kayseri Gözgöz maçı canlı skor takip

Kayserispor Göztepe maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Düşme hattının üstünde bulunan ve art arda mağlubiyetler alan Anadolu Ekibi sahasında kazanmak istiyor. 10. sırada bulunan İzmir Temsilcisi ise deplasmanda oynayacağı maçta uzun bir aradan sonra yeniden galip gelmenin planlarını yapıyor. İşte Kayseri Gözgöz maçı canlı skor takip!

Kayserispor Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Kayseri Gözgöz maçı canlı skor takip
Kayserispor Göztepe maçı canlı izle! BeIN Sports Kayseri Gözgöz maçı canlı skor takip
GİRİŞ 03.04.2021 12:47 GÜNCELLEME 03.04.2021 12:47

BeIN Sports ekranlarından Kayseri Göztepe maçı canlı olarak yayınlanıyor. İlk ona girmek için mücadele veren ve 2 hafta sonra yeniden galip gelmek isteyen Sarı Kırmızılılar sahasında 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Ünal Karaman yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan ancak son haftalarda yeniden düşüşe geçen Ege ekibi ise deplasmanda galip gelerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Merak eden taraftarlar için İşte Kayseri Gözgöz maçı canlı takip ve skoru...

KAYSERİSPOR GÖZTEPE MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kayserispor Göztepe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Kayseri Süper Lig'in 32. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda Göztepe'yi konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 3 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak. Burak Şeker'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemlik görevini ise Mustafa İlker Coşkun üstlenecek.

Kayserispor Göztepe Maçı İlk 11'leri!

Kayserispor: Doğan, Attamah, Kolovetsios, Medina, Muğdat, Uğur, Zoran, Aziz, İlhan, Lennon, Avramovski. 

Göztepe: İrfan, Gassama, Alpaslan, Atınç, Berkan, Anderson, Soner, Diabate, Halil, Ndiaye, Jahovic.

Kayseri Göztepe Arasında Oynanan Maçlar

Kayserispor ve Göztepe Süper Lig tarihinde 10. kez karşı karşıyalar. İki takım arasında daha önce oynanan 9 maçta Kayserispor sahadan 3 kez galip ayrılırken, Göztepe ise rakibi 3 kez mağlup edebildi. Geride kalan 3 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. alınan bu skorla beraber taraflar totalde birbirlerine üstünlük kuramadı.