Beşiktaş'ın golcüsü Cyle Larin'e büyük onur!

Cyle Larin'in yükselişi devam ediyor. Beşiktaş'taki istikrarını Kanada Milli Takımı'nda da devam ettiren Larin, ülkesinde Mart ayının en iyi oyuncusu seçildi.

Beşiktaş'ın golcüsü Cyle Larin'e büyük onur!
Beşiktaş'ın golcüsü Cyle Larin'e büyük onur!
GİRİŞ 03.04.2021 03:12 GÜNCELLEME 03.04.2021 03:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta bu sezon muhteşem bir çıkış gösteren Cyle Larin, Siyah Beyazlı ekibin yanı sıra Kanada Milli Takımı'nda da şov yapmaya devam ediyor. Kariyerinin en parlak yılını yaşayan 25 yaşındaki forvet, Kanada'da Mart ayının en iyi erkek futbolcusu seçildi. Kanada'nın Bermuda ve Cayman Adaları ile oynadığı 2 maçta 4 gol atan Cyle Larin, Siyah Beyazlı ekip formasıyla ise Süper Lig'de oynadığı 28 maçta rakip filelere 14 gol bıraktı, 4 asist yaptı.

10 MİLYON EURO!

Bir süre önce West Bromwich Albion'ın radarına giren Kanadalı, Premier Lig scoutlarının raporlarında ilk sırada yer alıyor. Edinilen bilgiye göre, siyah-beyazlılar, Larin için 10 milyon euro'nun üzerinde bir teklifi değerlendirmeye alabileceği öğrenildi.

25 yaşındaki yıldız golcünün Beşiktaş ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor.

TARİHE GEÇTİLER

Kanada, geçtiğimiz günlerde 2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Elemeleri’nde Cayman Adaları’nı 11-0 yenerek tarihinin en farklı skoruna imza attı. ABD’nin Florida eyaletinde oynanan maçta Kanada; Lucas Cavallini (3), Alphonso Davies (2), Mark-Anthony Kaye (2), Cyle Larin, Frank Sturing, David Wotherspoon ve Alistair Johnston’ın golleriyle mücadeleyi 11-0 kazandı.  

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Vedat muricin 17.5milyon ero ettiği bir yerde Larin 15 milyon erodan aşağı satılmaması lazım
    Cevapla
  • T.Ü.R.K.53780 3 yıl önce Şikayet Et
    Vedat Muriç 17.5 m etmiyordu valla ben olsam 10 m den fazla vermezdim şimdi lazio da golü bile yok
    Cevapla