Aboubakar Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İşte Beşiktaş'ta ki sakat oyuncular!

Milli maçlar için Liglere verilen arayla beraber oyuncular milli takımlarının yolunu tutmuştu. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Aboubakar'da Kamerun Milli Takımının aday kadrosuna dahil edilmişti. Kara Kartal'ın tecrübeli santraforu Kamerun'un Ruanda ile oynadığı maçta sakatlanmış ve kenara alınmıştı. Peki, Aboubakar Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İşte Beşiktaş'ta ki sakat oyuncular!

Aboubakar Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İşte Beşiktaş'ta ki sakat oyuncular!
Aboubakar Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İşte Beşiktaş'ta ki sakat oyuncular!
GİRİŞ 03.04.2021 10:37 GÜNCELLEME 03.04.2021 10:37

2022 Dünya Kupası eleme maçlarının oynanması ile beraber liglere yaklaşık 2 hafta kadar ara verildi. Süper Lig'den de birçok oyuncu milli takımının yolunu tuttu. Beşiktaşın başarılı forvet oyuncusu Vincent Aboubakar'da bu oyunculardan biriyde. Kara Kartalın siyah incisi Kamerun ile Runda arasında oynanan maçta sakatlanarak oyun dışı kalmıştı. Yaşadığı sakatlık hakkında bilgi almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlar oyuncunun son durumunu merak ediyor. Peki, Aboubakar Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Merak eden taraftarlar için İşte Beşiktaş'ta ki sakat oyuncular ve son durumları hakkında bilgiler...

Aboubakar Kasımpaşa Maçında Oynayacak Mı? 

Kara Kartal, Kamerunlu santraforu Vincent Aboubakar’ın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yıldız forvetin sağ uyluk ön adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi. Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 25 maçta 15 gol atan 29 yaşındaki forvetin Kasımpaşa ve Alanyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyeceği söylendi.

Beşiktaş, Kamerun Milli Takımı’nda sakatlanan Vincent Aboubakar’ın sağlık durumu ile alakalı resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Kamerun Milli Takımı’nın 30 Mart 2021 tarihinde Ruanda ile oynadığı Afrika Uluslar Kupası eleme maçında sağ uyluk ön kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Vincent Aboubakar'ın yapılan değerlendirme neticesinde, sağ uyluk ön adalesinde (Rektus Femoris) gerilme ve ödem (Grade 1 Strain) saptanmış olup futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.”

 

İşte Beşiktaş'ta ki Sakat Oyuncular!

Kara Kartal 32. haftada karşı karşıya geleceği Kasımpaşa maçı öncesinde kadrosunda iki oyuncusu eksik. Siyah Beyazlılarda geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ghezzal Mavi Beyazlılara karşı forma giyemeyecek. Öte yandan Beşiktaş'ta Kamerun Milli Takımı’nın Ruanda ile oynadığı Afrika Kupası eleme maçında sağ uyluk ön kısmında ağrısı olan Vincent Aboubakar'ın kadroda olması beklenmiyor.