Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Sarı Lacivertlilerin teknik direktör adayları!

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut'la yolların ayrılması gündeme bomba gibi düştü! Kadıköy Temsilcisinin başına sezon sonuna kadar Sportif Direktör Emre Belözoğlu geçirildi. Ancak Belözoğlu'nun bu serüveni çok uzun sürmeyebilir. Peki, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte Sarı Lacivertlilerin teknik direktör adayları!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Sarı Lacivertlilerin teknik direktör adayları!
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Sarı Lacivertlilerin teknik direktör adayları!
GİRİŞ 26.03.2021 15:32 GÜNCELLEME 26.03.2021 15:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 2020 - 2021 sezonu öncesi güçlü bir kadro kuran ve şampiyonluğun en iddialı adaylarından biri olarak gösterilen Fenerbahçe'de Teknik direktör Erol Bulut'la yollar ayrıldı. Üst üste alınan ağır puan kayıplarının sorumlusu ilan edilen Bulut ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayıran Sarı Lacivertliler de sezon sonuna kadar takımın başına Emre Belezoğlu geçirildi. Ancak sezon sonundan önce yada sonra yeni bir isim gelebilir. Peki, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte Sarı Lacivertlilerin teknik direktör adayları ve sistemleri...

EMRE BELÖZOĞLU KALABİLİRDE GİDEBİLİRDE!

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana iç sahada alınan kötü sonuçlardan sonra Erol Bulut'un görevine son verildi. Süper Lig'de oynanacak olan 11 maçta takımın başına geçirilen Emre Belözoğlu'nun geleceği ise kendi ellerinde. Sarı Lacivertliler de sezon sonuna kadar teknik direktörlük koltuğuna geçirilen Belözoğlu, alacağı iyi sonuçlarla bu süreyi daha da uzatabilir. Genç teknik adamın olası bir kötü sonuç serisine yakalanması halinde ise gönderilmesi için sezon sonu dahi beklenmeyebilir. 

İLK ADAY JOACHİM LÖW

2006'dan beri Almanya Milli Takımının başında olan Joachim Löw, bu yaz görevini bırakacağını açıkladı. Daha önce Sarı Lacivertlileri çalıştıran ve Süper Lig'i yakından tanıyan tecrübeli hoca Fenerbahçe'nin listesinde ilk sırada bulunuyor. İspanya'dan da tekliflerin geldiği Alman çalıştırıcının tercihi merak konusu. Öte yandan Löw'ün sıklıkla kullandığı 3-1-4-2 taktiği de ligimizde çok kullanılmadığı için bu durum kafa karıştırıyor.

LÖW OLMAZSA İKİNCİ ADAY MARCELO BIELSE

Premier Lig'de Leeds United'in başında bulunan Marcelo Bielsa, takımını diplerde alıp yukarılara çıkarmayı başarmıştı. Sarı Lacivertli taraftarlarında gönlünde yatan isim olan Bielsa'nın Süper Lig'i tercih etmesi zor görünüyor. Fenerbahçe yönetiminin Löw'den istediği cevabı alamaması durumunda bu isim üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırması bekleniyor.   

LİSTENİN EN GÜÇLÜ ADAYLARINDAN BİRİ GALLARDO

2014 yılından bu yana River Plate'in başında olan ve takımıyla hiç lig şampiyonluğu yaşamayan Marcelo Gallardo, buna rağmen istikrarlı duruşuyla dikkatleri üzerine çekiyor. River Plate'in başında 307 resmi karşılaşmaya çıkan genç teknik direktör Sarı Lacivertlilerin listesindeki bir diğer Arjantinli isim. Fenerbahçe yönetimi diğer isimlerle anlaşamaması durumunda rotayı Gallardo'ya çevirecek.

DİĞER ALMAN HOCA ADAYI CHRİSTOPH DAUM

Sarı Lacivertlilerin listesinde iki Alman İki de Arjantinli hoca bulunuyor. Genel olarak bu ekolün hocalarıyla çalışmak isteyen Fenerbahçe'nin listesinde ki bir diğer isim Christoph Daum. Son olarak Romanya Milli Takımını çalıştıran ve yaklaşık 3,5 yıldır başka bir takım çalıştırmayan Alman teknik adam Fenerbahçe'ye "Hazırım!" mesajı verdi. Özellikle Daum'un son zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı İstanbul paylaşımları "Yeniden Fenerbahçe'ye mi dönüyor?" sorularını akla getirmişti.

YORUMLAR 4
  • ali FB. 3 yıl önce Şikayet Et
    Banko Şenol Güneş, Net Şampiyonluk.....
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aykut gelsin dediğinize göre siz Gazsaraylı'sınız.
    Cevapla
  • Sivasspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocaman yada Ersun yanal gelmeli.yabancı hocalar batmış olan kulübü tamamen batırır.
    Cevapla
  • Seyit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımın tek çaresi Aykut Kocaman katılıyorum
    Cevapla