Karagümrük Kayserispor maçı canlı izle! | BeIN Sports Karagümrük Kayseri maçı canlı skor takip

Fatih Karagümrük Kayserispor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. İstanbul Ekibi Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Sarı Kırmızılıları ağırlıyor. Son haftalarda ki kötü gidişatına rağmen lig de 8. sırada bulunan Kırmızı Siyahlılar evinde kazanmak istiyor. Galatasaray'a yenilen ve serisi bozulan Anadolu Temsilcisinde ise hedef galibiyet. İşte Karagümrük Kayseri maçı canlı skor takibi!

Karagümrük Kayserispor maçı canlı izle! | BeIN Sports Karagümrük Kayseri maçı canlı skor takip
Karagümrük Kayserispor maçı canlı izle! | BeIN Sports Karagümrük Kayseri maçı canlı skor takip
GİRİŞ 19.03.2021 15:27 GÜNCELLEME 19.03.2021 15:27

BeIN Sports ekranlarından Fatih Karagümrük Kayserispor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 31. haftasında Anadolu Ekibi Kırmızı Siyahlılara konuk oluyor. Evinde kazanarak kötü gidişine dur demek isteyen Fatih Ekibi galibiyet için sahaya çıkıyor. Öte yandan Galatasaray maçına kadar bir seri yakalayan ve bu maçta serisi sona eren Sarı Kırmızılılar yeniden galip gelmek istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Karagümrük Kayseri maçı canlı takip ve skoru...

KARAGÜMRÜK KAYSERİSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

KARAGÜMRÜK KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kayserispor'u ağırlıyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 19 Mart Cuma günü saat  16.00'da başlayacak. Bahattin Şimşek'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Kamil Çetin yapacak. Karşılaşmaya dördüncü hakem olarak Bülent Birincioğlu, VAR hakemi olaraksa Ali Palabıyık atandı. 

İŞTE KARAGÜMRÜK KAYSERİ MAÇI 11'LERİ

Fatih Karagümrük: Viviano, Roco, Biglia, Borini, Salibur, Hedenstad, Balkovec, Jimmy, Zukanovic, Castro, Bertolacci.

Kayserispor: Doğan, Attamah, Kolovetsios, Medina, Ramazan, Aziz, Sapunaru, İlhan, Lennon, Muhar, Avromovski.

KARAGÜMRÜK KAYSERİSPOR ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Karagümrük ve Kayseri spor Süper Lig tarihinde 3. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce oynanan iki maçta Kayseri Karagümrük'ü 2-0'lık skorla yenerken, geride kalan bir maçta ise taraflar 0-0'lık skorla sahadan beraberlikle ayrıldı. Karagümrük bu maçlarda hiç galibiyet alamadı.