Beşiktaş Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) | Derbide puanlar paylaşıldı!

Beşiktaş Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Siyah Beyazlılar Süper Lig'in 31. haftasında Sarı Lacivertlileri ağırladı. Karşılıklı atakların olduğu maçın ilk yarısı berabere tamamlandı. Müsabakanın ikici yarısında baskısını arttıran Kara Kartal golü 48. dakikada Vida'yla buldu. Kanaryanın golü ise 89'da Ozan'dan geldi. İşte BJK FB maçı özeti!

Beşiktaş Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) | Derbide puanlar paylaşıldı!
Beşiktaş Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri! (BeIN Sports) | Derbide puanlar paylaşıldı!
GİRİŞ 21.03.2021 23:02 GÜNCELLEME 21.03.2021 23:02

BeIN Sports ekranlarından Beşiktaş Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasının kapanışı Kara Kartalla Sarı Lacivertliler arasında oynanan derbi maçıyla oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında baskılı oynayan Siyah Beyazlılar golü bulamadı. İkinci yarının hemen başında ev sahibini öne geçiren gol 48. dakikada Vida'dan geldi. Müsabakanın sonlarına doğru baskını arttıran konuk ekip. 89'da golü Ozan Tufan'la buldu. Maçta başka gol olmazken Beşiktaş ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Merak eden taraftarlar için işte BJK FB maçı golleri ve özeti...

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi ağırladı. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanan maç 21 Mart Pazar günü saat 19.00'da başladı. Halil Umut Meler'in düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğine ise Suat Arslanboğa atandı. 



İŞTE BJK FB MAÇI 11'LERİ!

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Nsakala, Atiba, Josef, Ghezzal, Ljajic, Larin, Aboubakar. 

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Serdar, Sangare, Caner, İrfan Can, Gustavo, Osayi, Pelkas, Valencia, Samatta.

BJK FB ARASINDA OYNANAN SON BEŞ MAÇ

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan son 5 karşılaşmada Siyah Beyazlılar 2 kez galip gelirken, Kadıköy Temsilcisi ise yalnızca 1 maçta sahadan galip ayrıldı. Geride kalan 2 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. En son oynanan müsabakada ise Beşiktaş rakibini 4-3'lük skorla mağlup etmişti.

BEŞİKTAŞ'TA TEK EKSİK GÖKHAN TÖRE

Siyah Beyazlılarda Fenerbahçe maçı öncesi sakatlığı bulunan tek isim Gökhan Töre. Baldır sakatlığı yaşayan Gökhan Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek. Kara Kartalda kart cezalısı isim bulunmazken, iyileşen ve antrenmanlara başlayan Cenk Tosun'un Tecrübeli Teknik Direktör Sergen Yalçın tarafından derbi kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor. 

FENERBAHÇE DERBİ ÖNCESİ 4 KİŞİ EKSİK

Bu hafta oynanacak maçta Beşiktaş'la karşılaşacak olan Sarı Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Perotti, Mesut Özil, Sinan Gümüş ve geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlanarak yerini Nazım'a bırakan Gökhan Gönül, derbi kadrosunda yer almayacaklar. Öte yandan Kadıköy Temsilcisinde kart cezalısı isim bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE SON 15 DAKİKADA DAHA ÇOK GOL ATIYOR

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin dikkat çeken özelliği, her iki yarının son 15 dakikasında golcülüklerini konuşturması. Sergen Yalçın’ın öğrencileri, 31-45+ dakikalar arasında 11, 76-90+’lık bölümde ise 17 defa gol sevinci yaşadı. Beşiktaş’ın en kısır olduğu süreç ise 5 kez ağları havalandırdığı ilk 15 dakikalık bölümlerdi. Kara Kartal en çok golü (14 golle) maçların son 15 dakikasında yedi. Beşiktaş, ilk devrelerde 22, ikinci yarılarda ise tam 40 defa fileleri havalandırdı.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE 285. KEZ KARŞI KARŞIYA!

Bu hafta oynanacak olan derbi maçında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Fenerbahçe Süper Lig tarihinde 285. kez birbirleriyle karşılaşacaklar. Daha önce 284 müsabakada karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Kara Kartal 103 kez galip gelirken, Sarı Lacivertliler 101 maçı kazanan taraf oldu. Geride kalan 80 karşılaşmada ise taraflar sahadan bir puana razı olarak ayrıldı.