Galatasaray Rizespor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) | Aslan evinde kayıp!

Galatasaray Rizespor maçı geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Sarı Kırmızılılar Süper Lig'in 31. haftasında Yeşil Mavilileri konuk etti. Aslan, sahasında Karadeniz Ekibine 4-3'lük skorla mağlup oldu. Atmacaların golleri 2'de Samudio, 41' Boldrin, 54'de Skoda ve 90. dakikada Andrade'den gelirken, Cimbom'un gollerini ise 14'de Yedlin, 31'de Emre Akbaba ve 74. dakikada Meriah (KK) kaydetti!

Galatasaray Rizespor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) | Aslan evinde kayıp!
Galatasaray Rizespor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) | Aslan evinde kayıp!
GİRİŞ 19.03.2021 23:58 GÜNCELLEME 19.03.2021 23:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Galatasaray Rizespor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Sarı Kırmızılılar Yeşil Mavilileri ağırladı. Maça hızlı başlayan Atmacalar, 2. dakikada Samudio'nun attığı golle öne geçti. Aslanın bu gole cevabı 14. dakikada Yedlin'le geldi. Bu kez öne geçen taraf 31'de Emre Akbaba'yla Sarı Kırmızılılar oldu. Ancak devre bitmeden Mavi Yeşilliler adına eşitliği getiren gol 41. dakikada Boldrin'den geldi. Mücadelede ilk yarı 2-2'lik eşitlikle tamamlanırken 2. yarının henüz başında 54. dakikada Skoda'nın attığı golle Karadeniz Ekibi yeniden öne geçti. 74. dakikada Meriah topu kendi kalesine göndererek maça dengeyi getirsede, 90'da sahneye çıkan Andrade skoru belirleyen isim oldu. Bu golle Cimbom evinde Rize'ye 4-3'lük skorla mağlup oldu. Merak eden taraftarlar için işte GS Rize maçı golleri ve özeti... 

GALATASARAY RİZESPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Rizespor'u ağırladı. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanan maç 19 Mart Cuma günü saat 19.00'da başladı. Volkan Bayarslan'ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Ali Saygın ve Serkan Olguncan yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Kutluhan Bilgiç üstlendi. 



İŞTE GS RİZE MAÇI 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Saracchi, Marcao, Etobo, Emre A., Emre K., Fernandes, Falcao, Mohamed.

Rizespor: Gökhan, Talbi, Baiano, Boldrin, İsmail, Selim, Samudio, Skoda, Sabo, Moroziuk, Dokovic.

GALATASARAY'DA 3 OYUNCU SAKAT 1 OYUNCU KART CEZALISI

Sarı Kırmızılılarda Rizespor maçı öncesi sakatlığı bulunan Emre Taşdemir, Omar Elabdellaoui ve Ryan Donk sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler. Öte yandan geçen hafta oynanan Kayserispor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Taylan Antalyalı'da Rize maçında kadroda olmayacak.

RİZESPOR ASLAN KARŞISINA 3 KİŞİ EKSİK ÇIKACAK

Mavi Yeşilli Karadeniz Temsilcisinde sakatlığı bulunan 3 isim İstanbul kafilesine dahil edilmedi. Darbeye bağlı sakatlığı olan Donsah, kasık gerilmesi yaşayan Remy ve aldığı darbe sonucu sakatlanarak sahalardan uzak kalan Yasin Pehlivan Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. 

GALATASARAY'DA 4 OYUNCU KART SINIRINDA

Aslan'da Rizespor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart sınırında. Galatasaray'da Ryan Babel, Christian Luyindama, Oghenekaro Etebo ve Marcao bu hafta oynanacak Rize maçında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Hatayspor maçında forma giyemeyecekler.

GALATASARAY VE RİZESPOR ARASINDA 45. RANDEVU

Sarı Kırmızılılar bu hafta oynanacak maçla beraber Atmacalarla 45. kez karşı karşıya gelmiş olacak. Daha önce 44 müsabakada karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Galatasaray 28 kez galip gelirken, Rizespor 7 kez kazanabildi. Geride kalan 9 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

YORUMLAR 3
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptin Galatasaray, tebrikler rize spor.
    Cevapla
  • ismail yalcin kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    galsaray kazanması daha agır basıyor
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    bu maç buyuk ihtimal berabere kalır
    Cevapla