Altınordu Samsunspor maçı canlı izle! | TRT Spor Altınordu Samsun maçı canlı skor takip!

Altınordu Samsunspor maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. İzmir Ekibi TFF 1. Lig'in 26. haftasında evinde Karadeniz Ekibini ağırlıyor. Oynadığı son 5 maçta yenilmeyen ve 6. sırada bulunan Kırmızı Mavililer rakibini yenerek yukarılara çıkmanın planlarını yapıyor. Kırmızı Beyazlı Karadeniz Temsilcisi ise deplasmanda rakibini yenerek lider olmak istiyor. İşte Altınordu Samsun maçı canlı skor takip!

Altınordu Samsunspor maçı canlı izle! | TRT Spor Altınordu Samsun maçı canlı skor takip!
Altınordu Samsunspor maçı canlı izle! | TRT Spor Altınordu Samsun maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 15.03.2021 18:27 GÜNCELLEME 15.03.2021 18:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT Spor ekranlarından Altınordu Samsunspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. TFF 1. Lig'in 26. haftasında İzmir Ekibi evinde Karadeniz Ekibini ağırlıyor. Lig'de oynadığı son beş karşılaşmada namağlup yoluna devam eden Kırmızı Mavililer sahasında galip gelmek istiyor. TFF 1. Lig 2.'si olan Kırmızı Beyazlılar ise deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenerek ligin yeni lideri olmak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Altınordu Samsun maçı canlı takip ve skoru...

ALTINORDU SAMSUNSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ALTINORDU SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Altınordu, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda Samsunspor'u ağırlıyor. TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Bahattin Şimşek'in yöneteceği maçta yardımcılıklarını Murat Altan ve Ali Tuna yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Burak Olcar üstlenecek. 

ALTINORDU SAMSUN MAÇI 11'LERİ!

Altınordu: Erhan, Ahmet, Kahraman, Rahmi, Sinan, Oğulcan, Hüsamettin, Furkan, Enis, Recep, Metehan.

Samsunspor: Nurullah, Caner, Erkam, Veli, Kerem, Djedje, Gökhan, İlyas, Yasin, Hamroun, Coureur.

ALTINORDU SAMSUNSPOR ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Altınordu ve Samsunspor daha önce 15 maçta karşı karşıya geldiler. Bu gün oynanacak maçla beraber 16. karşılaşmalarına çıkacak olan iki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Samsun 8 kez galip gelirken, Altınordu 2 kez galip geldi, Geride kalan 5 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

YORUMLAR 1
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    altınordu 9 kişi kalmış samsun u yenemedin yazıklar olsun ....
    Cevapla