Antalyaspor Alanyaspor maçı canlı izle! | A Spor Antalya Alanya maçı canlı skor takip!

Antalya Alanya maçı A spor ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Antalyaspor Alanyaspor'u konuk ediyor. 5 maçtır kazanamayan Kırmızı Beyazlılar kupa da finale çıkarak yeniden moral bulma peşinde. Süper Lig'de 5. sırada bulunan Turuncu Yeşillilerde ise hedef rakibini eleyip finale çıkmak. İşte Antalya Alanya maçı canlı skor ve takibi!

Antalyaspor Alanyaspor maçı canlı izle! | A Spor Antalya Alanya maçı canlı skor takip!
Antalyaspor Alanyaspor maçı canlı izle! | A Spor Antalya Alanya maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 17.03.2021 19:49 GÜNCELLEME 17.03.2021 19:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A spor ekranlarından Antalyaspor Alanyaspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Antalya Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakasında Alanya'yla karşılaşıyor. Uzun süredir lig de galibiyet alamayan Kırmızı Beyazlılar için kupa da oynanacak maçta galip gelmeyi hedefliyor. Diğer taraftan Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Turuncu Yeşilliler ise bu çıkışı kupayla taçlandırarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Antalya Alanya maçı canlı takip ve skoru...

ANTALYASPOR ALANYASPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

ANTALYASPOR ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Antalya Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Antalya Stadyumu'nda Alanya'yı konuk ediyor. A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 17 Mart Çarşamba günü saat 20.45'de başlayacak. Mustafa Öğretmenoğlu'nun düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemlik görevini ise Murat Erdoğan üstlenecek. 

İŞTE ANTALYA ALANYA MAÇI 11'LERİ

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Eren, Hakan, Nuri, Gökdeniz, Fredy, Amilton, Podolski.

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Fatih, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Tayfur, Davidson, Mustafa.

ANTALYA'DA TEK SAKAT UFUK AKYOL

Antalyaspor tek oyuncu dışında Alanyaspor maçı hazırlıklarına tüm oyuncular katıldı. Kırmızı Beyazlılarda ayak bileği bağları kopan  Ufuk Akyol yarı final mücadelesinde forma giyemeyecek.

ALANYADA KUPA MAÇI ÖNCESİ 4 OYUNCU SAKAT

Alanyaspor'da Ziraat Türkiye kupası yarı final maçı öncesi sakatlıkları bulunan dört isim kadroda yer almayacak. Turuncu Yeşillilerde Ahmet Gülay, Kadzior, Caulker ve Ufuk Ceylan Antalyaspor'a karşı oynanacak maçta sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

ANTALYA DERBİSİNDE EŞİTLİK VAR

Alanyaspor ve Antalyaspor 1989 yılından bu yana 29 maçta karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçlarda Antalya 10 kez galip gelirken, Alanya'da sahadan 10 galibiyetle ayrıldı. Geçmişte oynanan 9 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. 

YORUMLAR 1
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    16 Mart Carsamba
    Cevapla