Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri! | ZTK'da ilk finalist Kara Kartal!

Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri A Spor ekranlarından yayınlandı. Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelen Turuncu Lacivertliler ve Kara Kartal arasında oynanan maçta ilk finalist Siyah Beyazlılar oldu. Vodafone Park'ta oynanan maçta ev sahibinin golleri 17'de Aboubakar, 22'de Vida ve 102. dakikada Larin'den geldi. Baykuşların golleri ise 60'da Deniz ve 77'de Giuliano'dan geldi!

Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri! | ZTK'da ilk finalist Kara Kartal!
Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri! | ZTK'da ilk finalist Kara Kartal!
GİRİŞ 17.03.2021 11:47 GÜNCELLEME 17.03.2021 11:47

A Spor ekranlarından Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri yayınlandı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakasında karşı karşı gelen iki takım arasında oynanan maçta finale ismini yazdıran ilk takım Siyah Beyazlılar oldu. Maça hızlı Başlayan Kara Kartal 17. dakikada Aboubakar, 22. dakikada Vida'nın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında baskısını arttıran Turuncu Lacivertliler 60. dakikada Deniz ve 77. dakikada Giuliano'dan gelen gollerle eşitliği yakaladı. Uzatmaya giden maçta skoru tayin eden gol 102. dakikada Larin'den geldi. Bu golle beraber Beşiktaş Başakşehir'i 3-2 mağlup ederek finale çıkan ilk takım oldu. İşte BJK İBFK maçı golleri ve özeti...

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Vodafone Park'da Başakşehir'i konuk etti. A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan maç 16 Mart Salı günü saat 20.45'de başladı. Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık yaptı. Karşılaşmaya dördüncü hakem olarak ise Onur Özütoprak atandı. 

İŞTE BJK İBFK MAÇI 11'LERİ!

Beşiktaş: Utku, Rosier, Wellinton, Vida, Rıdvan, Josef De Souza, Dorukhan, Oğuzhan, Ghezzal, N'Koudou, Aboubakar.

Başakşehir: Mert, Hasan Ali, Epureanu, Ponck, Ömer Ali, Tolga, Youssouf, Berkay, Visca, Deniz, Demba Ba.

BEŞİKTAŞ'TA KUPA MAÇI ÖNCESİ 2 EKSİK

Siyah Beyazlılarda Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi iki eksik bulunuyor. Kara Kartal'da sakatlığı bulunan Gökhan Töre ve dizinden sakatlanan Cenk Tosun Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek. Öte yandan Beşiktaş'ta kart cezalısı isim bulunmuyor.

BAŞAKŞEHİR'DE SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Turuncu Lacivertlilerde sakatlığı bulunan 5 isim Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Baykuşlarda Bolingoli, Fernandes, Junior Caiçara, Skrtel ve Mahmut Tekdemir kupa maçı kadrosuna dahil edilmedi.

BEŞİKTAŞ VE BAŞAKŞEHİR ARASINDA OYNANAN SON 5 MAÇ

Siyah Beyazlılar ve Turuncu Lacivertliler arasında oynanan son 5  maçta Kara Kartal'ın üstünlüğü var. İki takım arasında oynanan maçlarda Beşiktaş 2-1, 3-2 ve 3-2 gibi sonuçlarla rakibini yenmeyi başardı. Öte yandan Başakşehir ise Nisan 2019'dan bu yana tek maçta 1-0'lık skorla rakibini mağlup etti. diğer maçta ise taraflar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

BEŞİKTAŞ 10 SEZONDUR KUPA'YI KAZANAMIYOR

Siyah Beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası'nı en son 2010-2011 sezonunda müzesine götürmeyi başarmıştı. Kara Kartal, o zamanki adı İstanbul Büyükşehir Belediye olan  Başakşehir’i penaltılarla yenerek kupayı müzesine götürmüştü .Geride kalan 10 sezonda hem kupayı kazanamayan hem de final oynayamayan Beşiktaş, bu sezon mutlu sona ulaşmak istiyor.