Rizespor Hatayspor maçı canlı izle! | BeIN Sports Rize Hatay maçı canlı skor takip!

Rizespor Hatayspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Atmaca, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında evinde Akdeniz Ekibini ağırlıyor. Düşme hattının iki puan üzerinde bulunan Mavi Yeşilliler rakibini yenerek yukarılara tırmanmak istiyor. Antakya Ekibi ise deplasmanda galip gelmek istiyor. İşte Rize Hatay maçı canlı skor takibi!

Rizespor Hatayspor maçı canlı izle! | BeIN Sports Rize Hatay maçı canlı skor takip!
Rizespor Hatayspor maçı canlı izle! | BeIN Sports Rize Hatay maçı canlı skor takip!
GİRİŞ 13.03.2021 15:31 GÜNCELLEME 13.03.2021 15:31

BeIN Sports ekranlarından Rizespor Hatayspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Antakya Ekibi Süper Lig'in 30. haftasında Atmaca'ya konuk oluyor. Uzun zamandır galibiyet yüzü göremeyen Mavi Yeşilliler sahsında rakibini yenerek talihsiz gidişe son vermek istiyor. İstikrarlı ilerleyişini sürdüren Akdeniz Temsilcisi ise deplasmanda galip gelerek lig de ki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Merak eden taraftarlar için işte Rize Hatay maçı canlı takip ve skoru...

RİZESPOR HATAYSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

RİZESPOR HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Rize, Çaykur Didi Stadyumu'nda Hatay'ı ağırlıyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 13 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Suat Arslanboğa'nın yöneteceği maçta yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Deniz Caner Özaral yapacak. Emre Kargın'ın 4. hakemliğini yapacağı müsabakanın VAR hakemliğine ise Zorbay Küçük Atandı. 

İŞTE RİZE HATAY MAÇI 11'LERİ!

Rizespor: Gökhan, Omar, Jesus, Boldrin, İsmail, Selim, Samudio, Skoda, Dos Santos, Moroziuk, Dokovic.

Hatayspor: Munir, Billong, Dos Santos, Popov, Katranis, Rayane, Riberio, Traore, Akintole, Boupendza, Diouf. 

RİZESPOR HATAYSPOR ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Rize ve Hatay Süper Lig tarihinde 8. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce 7 maçta karşılaşan takım arasında oynanan müsabakalarda Rize 3 kez galip gelirken, Hatay 2 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 2 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.