Sivasspor Fatih Karagümrük maçı canlı izle! | BeIN Sports Sivas Karagümrük canlı skor takip!

Sivasspor Fatih Karagümrük maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Yiğidolar Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında İstanbul Ekibini ağırlıyor. Son 3 haftada rakiplerine 6 puan kaptıran Kırmızı Beyazlılar evinde rakibini yenerek moral bulmak istiyor. Lig'in üst sıralarına oynayan İstanbul ekibi ise deplasmanda galip gelmek istiyor. İşte Sivas Karagümrük maçı canlı skor ve takibi!

Sivasspor Fatih Karagümrük maçı canlı izle! | BeIN Sports Sivas Karagümrük canlı skor takip!
Sivasspor Fatih Karagümrük maçı canlı izle! | BeIN Sports Sivas Karagümrük canlı skor takip!
GİRİŞ 13.03.2021 13:01 GÜNCELLEME 13.03.2021 13:01

BeIN Sports ekranlarından Sivasspor Fatih Karagümrük maçı canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 30. haftasında İstanbul Ekibi deplasmanda Yiğidolar'a konuk oluyor. Geride kalan üç haftada rakiplerine üstünlük kuramayan Kırmızı Beyazlılar evinde oynayacağı maçı kazanmak istiyor. İstanbul Ekibi ise deplasmanda oynayacağı maçta kazanarak üst sıralara çıkmanın planlarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için işte Sivas Karagümrük maçı canlı takip ve skoru...

SİVASSPOR KARAGÜMRÜK MAÇINI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

SİVASSPOR KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? 

Sivasspor Yeni 4 Eylül Stadı'nda Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 13 Mart Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Kutlhan Bilgiç'in 4. hakemliğini yapacağı maçın VAR hakemi Fırat Aydunus olacak. 

SİVAS KARAGÜMRÜK MAÇI 11'LERİ!

Sivasspor: Ali, Alaaddin, Robin, Camara, Uğur, Cofie, Hakan, Faycal, Boyd, Erdoğan, Kayode.

Karagümrük: Viviano, Roco, Biglia, Sobiech, Borini, Ndao, Hedenstad, Balkovec, Campi, Castro, Bertolacci.

SİVASSPOR KARAGÜMRÜK ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Sivasspor ve Karagümrük Süper Lig tarihinde 4. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce 3 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Sivas 2 kez galip gelirken, Karagümrük hiç galip gelemedi. Geride kalan bir maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.