Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle! | BeIN Sports Konya FB maçı canlı skor takip

Konyaspor Fenerbahçe maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Konya Süper Lig'in 29. haftasında Kadıköy Temsilcisini konuk ediyor. Geçen hafta Antalya'yla oynadığı maçta berabere kalan ve şampiyonluk yarışında yara alan Sarı Lacivertliler deplasmanda galibiyet peşinde. Son dört haftadır yenilmeyen Yeşil Beyazlılar ise evinde puan almanın hesaplarını yapıyor. İşte Konya FB maçı canlı skor takibi

Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle! | BeIN Sports Konya FB maçı canlı skor takip
Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle! | BeIN Sports Konya FB maçı canlı skor takip
GİRİŞ 08.03.2021 18:13 GÜNCELLEME 08.03.2021 18:14

BeIN Sports ekranlarından Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Kanarya Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor'a konuk oluyor. Şampiyonluk yolunda yoluna yara almadan devam etmek isteyen Sarı Lacivertlilerde hedef deplasmanda galibiyet. Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada kazanmak isteyen Sarı Kanaryanın en büyük kozu Yunan oyuncu Pelkas'ın formda olması. Öte yandan lig de ilk 10'a girme mücadelesi veren Yeşil Beyazlı Anadolu Ekibi evinde oynayacağı maçta rakibinden puan almak için sahaya çıkacak. Merak eden taraftarlar için Konya FB maçı canlı takip ve skoru...

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇININ CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 8 Mart Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fırat Aydunus'un yöneteceği maçta yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğine ise Bahattin Şimşek atandı.

İŞTE KONYA FB MAÇI 11'LERİ

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Skubic, Milosevic, Abdülkerim, Adil, Jevtovic, Cikalleshi, Jesses,  Diomande, Shengelia. 

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Novak, Attila, Gökhan, Sosa, Mert Hakan, Pelkas, Osayi, Valencia, Thiam.

KONYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ 5 EKSİK

Yeşil Beyazlı Anadolu Ekibinde sakatlıkları olan Alper Uludağ Barış Yardımcı, Anicic ve Volkan Fındıklı Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek. Öte yandan sarı kart cezalısı olan tecrübeli stoper Guilherme'de bu maçta kadroda yer almayacak.

FENERBAHÇE'DE 4 OYUNCU SAKATLIĞI SEBEBİYLE KADRODA YOK

Sarı Lacivertlilerde Sakatlıkları bulunan Perotti, Sinan Gümüş ve Sadık Çiftpınar Konya Temsilcisine karşı forma giyemeyecek. Ayrıca geçen hafta oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan ve yerini Cisse'ye bırakan Mesut Özil'de bu maçta kadroda olmayacak.

KONYASPOR FENERBAHÇE ARASINDA 43. KARŞILAŞMA

Konyaspor ve Fenerbahçe Süper Lig tarihinde 43. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 42 kez birbirleriyle mücadele eden iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe 32 galibiyet alırken, Konyaspor 7 kez galip gelebildi. Geride kalan 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.