Mustafa Cengiz: Serdar Tatlı bir saniye orada durmamalı

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Ankaragücü'ne 2-1 kaybettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Cengiz: Serdar Tatlı bir saniye orada durmamalı
Mustafa Cengiz: Serdar Tatlı bir saniye orada durmamalı
GİRİŞ 03.03.2021 23:09 GÜNCELLEME 04.03.2021 01:09
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Ankaragücü'ne 2-1 kaybettikleri maçla görev alan hakemleri çok sert dille eleştirdi.

Cengiz'in açıklamaları şöyle:

Futbolcularımızın ellerinden geleni yaptığına inanıyorum. Teknik ekibimiz zaten. Beni üzen şu oluyor, ben olabilecek en ilgililerle konuştum. Bizim korkumuz VAR hakemleriydi. Yapılacak çifte standartlar ve kötü örnekler insanı korkutuyor.

"Kırmızı kart utançtır"

Adalet duygusu şaşarsa o olay bitmiştir. Adalet mülkün, yani memleketin temelidir. İnsanlar bunu mal, mülk olarak algılıyor sanırım. VAR'daki kör gözler... Sahadaki hakemin gösterdiği kırmızı kart utançtır.

Bunlar sanırım Mustafa Muhammed'in hazır ol vaziyetinde koşmasını istediler. Önce kafasını tutuyor, sonra ağzını tutuyor, sonra dudağı patlamış gibi dudağını tutuyor. Ankaragücü'nü tebrik ediyoruz ama bunlara gerek yok. Bunu bazı futbolcular için diyorum.

"Top, vücuttan ele gelirse bu penaltı değil"

Top, vücuttan ele gelirse bu penaltı değil. Eğer penaltı faulden verildiyse onu tartışırız ama faul işareti hiç göstermedi.

"Serdar Tatlı bir saniye orada durmamalı"

MHK böyle devam ederse, Serdar Tatlı bir saniye orada durmamalı. Bu utanç meselesi.

YORUMLAR 76
  • Yakup turkdogan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sn Cengiz onu orada tutan guc TFF dir Nihat ozdemir ne demisdi fenerbahce.ninde 4 yildizi takma zamani gelmisdir simdi hakemler merkez hakem komitesi bu talimatin gereklerini yerine getiriyor
    Cevapla
  • Namyelüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir saniye orada durmayan siz olmalısınız.
    Cevapla
  • ALİŞAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa cengiz sizin aleyhinize olduğunu zannettiğiniz pozisyonlarda hata yok denecek kadar az istediğiniz yapmayan herkes istifamı etmeli. 2 hafta önce maç 1-1 iken Kasımpaşanın penaltısı verilmedi ve maçı 2-1 kazandın sesin çıkmıyordu şimdi yenilince ağlıyorsun sağa sola saldırıyorsun.
    Cevapla
  • Umut 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu yol ayrımında.Ya GS nin ayrıcalığı devam eder Türk futbolu tamamen batar ya da adaletli yönetim sayesinde rekabetçi futbol anlayışı gelir.
    Cevapla
  • Fani 3 yıl önce Şikayet Et
    Gsye dokunulmazlık ve ayrıcalık istiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle