Fenerbahçe Antalyaspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! Fenerbahçe 1 puana razı oldu!

Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Antalyaspor’u konuk etti. Zirve yarışında iddiasını sürdürmek isteyen Erol Bulut ve öğrencileri Antalyaspor karşısında varlık gösteremedi ve karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor’un golü 12 dakikada Fredy’den gelirken Fenerbahçe, 83 dakikada Enner Valencia ile cevap verdi. İşte beİN Sports Fenerbahçe Antalyaspor maç özeti!

Fenerbahçe Antalyaspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! Fenerbahçe 1 puana razı oldu!
Fenerbahçe Antalyaspor maçı BeIN Sports geniş özeti ve golleri! Fenerbahçe 1 puana razı oldu!
GİRİŞ 05.03.2021 10:51 GÜNCELLEME 05.03.2021 10:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Antalyaspor BeİN Sports maç özeti! Geride bıraktığımız hafta Trabzonspor karşısında aldığı galibiyet ile adeta yarışta bende varım diyen Fenerbahçe bu hafta Antalyaspor karşısında taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Tisserand'ın hatalı pasında ceza sahası çizgisinin üstünden topla buluşan Fredy Antalyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ikinci yarısında Fenerbahçe adına sol kanattan ceza sahasına giren Valencia'nın vuruşuyla takımına eşitliği getirdi. Kadıköy’de rakibi karşısında üretkenlik anlamında sıkıntı yaşayan sarı lacivertliler yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.  Bu sonuç ile birlikte ligde puanını 55’e yükselten Fenerbahçe üçüncü sıradaki yerini korudu. İşte BeİN sports Fenerbahçe Antalyaspor maçı geniş özeti ve golleri!

 

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında evinde Antalyaspor’u konuk ediyor. Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak müsabaka 4 Mart Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak. BeIN Sports HD kanalından canlı olarak yayınlanacak maçı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Serkan Ok ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmaya dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge atandı.

İŞTE FB ANTALYA MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Fenerbahçe: Altay, Lemos, Tisserand, Attila, Gökhan, Sosa, Ozan, Pelkas, Samuel, Mesut, Thiam.

Antalyaspor: Boffin, Eren, Kudryashov, Bünyamin, Veysel, Doğukan, Nuri, Fredy, Amilton, Gökdeniz, Orgill.

FENERBAHÇE ANTALYA KARŞISINDA 3 KİŞİ EKSİK

Sarı Lacivertlilerde Trabzonspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş Antalyaspor karşısında forma giyemeyecekler. Öte yandan dizinden sakatlanan ve dönüş tarihi belli olmayan Perotti de bu maçta süre alamayacak. 

ANTALYASPOR’UN İSTANBUL KAFİLESİNDE 2 OYUNCU YOK 

Hafta içi Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Antalya Ekibinde iki oyuncu sakatlıkları sebebiyle kafilede yer almadı. Kırmızı Beyazlılarda dizinden sakatlanan Naldo ve ayak bileği bağlarından dolayı sakatlığı bulunan Ufuk Akyol İstanbul’a götürülmedi.

FENERBAHÇE ANTALYASPOR ARASINDA 56. KARŞILAŞMA

Fenerbahçe ve Antalyaspor Süper Lig tarihinde 56. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce 55 kez karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe 36 kez kazanırken, Antalyaspor 9 kez galip gelmeyi başardı. Geride kalan 10 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

YORUMLAR 2
  • Delil 3 yıl önce Şikayet Et
    FB Antalya maçıcanlı
    Cevapla
  • Delil 3 yıl önce Şikayet Et
    FB Antalya
    Cevapla