Beşiktaş Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Beşiktaş Denizli maçı 11’leri

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Denizlispor’u ağırlıyor. Geçen haftayı bay geçen ve bir haftalık süreçte tam manasıyla Denizli maçına hazırlanan Siyah Beyazlılar üç puan için mücadele edecek. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Ege Temsilcisi ise İstanbul’dan puanla dönmenin hesabını yapıyor. Peki, Beşiktaş Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Beşiktaş Denizli maçı muhtemel 11’leri

Beşiktaş Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Beşiktaş Denizli maçı 11’leri
Beşiktaş Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Beşiktaş Denizli maçı 11’leri
GİRİŞ 26.02.2021 09:10 GÜNCELLEME 26.02.2021 09:10

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Beşiktaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Evinde Ege Temsilcisini ağırlayacak olan Siyah Beyazlılarda tek hedef galibiyet. Sergen Yalçın ve öğrencileri geçen haftayı bay geçerek bir haftalık bir hazırlanma süreci geçirdiler. Tam anlamıyla dinlenmiş ve hazır bir şekilde Denizli karşısına çıkacak olan Kara Kartal şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor. Lig’in alt sıralarında düşme potasında bulunan Yeşil Siyahlı ekip ise bu karşılaşmadan puan ve puanlar almak istiyor. Peki, Beşiktaş Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Beşiktaş Denizli maçı muhtemel 11’leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler…

BEŞİKTAŞ DENİZLİSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında evinde Denizlispor’u konuk ediyor. Vodafone Park’ta oynanacak maç 26 Şubat Cuma günü saat 19.00’da başlayacak. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçta dördüncü hakemlik görevini ise Burak Şeker üstlenecek. 

İŞTE BEŞİKTAŞ DENİZLİ MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Welinton, Dorukhan, Josef, Atiba, Larin, Ghezzal, Ljajic, Aboubakar

Denizlispor: Cenk, Mustafa, Ben Mohamed, Özer, Fabiano, Murawski, Mesanovic, Bakalorz, Sagal, Diskerud, Rodellega

BEŞİKTAŞ’TA 2 OYUNCU SAKATLIĞI SEBEBİYLE OYNAYAMAYACAK

Siyah Beyazlılarda geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna giren ve iki gol atan Cenk Tosun, karşılaşmanın son dakikalarında aldığı darbe dizinden sakatlanmıştı. Tecrübeli santraforun Denizlispor maçında oynaması zor görünüyor. Ayrıca daha önceki haftalarda dizinden sakatlanan genç stoper Javi Montero’nun da Denizlispor karşısında oynayamaması ve önümüzdeki haftalarda takıma katılması bekleniyor. Öte yandan sol bek Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup takımla birlikte antrenmanlara çıktı. Tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın'ın görev vermesi sonucu iki oyuncunun da forma giyebileceği belirtildi.

DENİZLİ’DE 5 OYUNCU SAHALARDAN UZAK

Beşiktaş karşısında zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Ege Temsilcisinde sakatlığı bulunan 5 isim maçta forma giyemeyecek. Ahmed Yasin, Özgür Çek, Tusha ve Recep Niyaz Siyah Beyazlılara karşı oynanacak mücadelede yer almayacak. 

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 46. RANDEVU

Süper Lig tarihinde daha önce 45 kez karşı karşıya gelen iki takım yarın oynanacak maçla 46. randevularına çıkacaklar. Daha önce oynanan 45 maçın 32’sini Beşiktaş kazanırken, 4 maçta galip gelen taraf Denizlispor oldu. Taraflar arasında oynanan 9 maçta ise eşitlik bozulmadı ve maç berabere tamamlandı.

SİYAH BEYAZLILARDA 4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta oynanacak karşılaşma öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Üç sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Josef de Souza oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde 28. haftada deplasmanda oynanacak Yeni Malatyaspor maçında görev yapamayacak.