Cengiz Ünder yeniden Süper Lig yolunda! | Fenerbahçe yıldız oyuncu için harekete geçti!

Milli futbolcu Cengiz Ünder için ada basınından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı! Üç sezon Roma forması giyen ve daha sonra sürpriz bir şekilde, milli yıldız Çağlar Söyüncü’nün de formasını giydiği Leicester City’e transfer olan Cengiz için Fenerbahçe talip oldu. Cengiz Ünder yeniden Süper Lig yolunda! Fenerbahçe yıldız oyuncu için harekete geçti.

Cengiz Ünder yeniden Süper Lig yolunda! | Fenerbahçe yıldız oyuncu için harekete geçti!
Cengiz Ünder yeniden Süper Lig yolunda! | Fenerbahçe yıldız oyuncu için harekete geçti!
GİRİŞ 19.02.2021 16:31 GÜNCELLEME 19.02.2021 16:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başakşehir takımından astronomik bir ücretle İtalyan devi Roma’nın yolunu tutan milli yıldız burada istediğini bulamamıştı. 3 yıl boyunca Roma Forması giyen Cengiz Ünder, sezon başında İngiliz ekiplerinden Leicester City’e transfer olmuştu. Geçtiğimiz yıl eylül ayından bu yana yalnızca 8 maçta forma giyebilen Cengiz için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İddia edilene göre Fenerbahçe Cengiz için girişimlere başladı. Peki, Cengiz Ünder yeniden Süper Lig yolunda mı? Fenerbahçe yıldız oyuncu için harekete geçti…

İŞTE CENGİZ’E TALİP OLAN SÜPER LİG TAKIMI

Milli Yıldız Cengiz Ünder’e Fenerbahçe talip oldu. Sarı Lavivertlilerde transferde hareketli saatler yaşanıyor. Başakşehir'den eski takım arkadaşı İrfan Can Kahveci'yi F.Bahçe'ye getirmeyi başaran Emre Belözoğlu şimdi de Cengiz Ünder'in peşine düştü. Belözoğlu, kiralık oynadığı Leicester'da forma şansı bulamayan Cengiz için Roma kulübüyle temasa geçti ve 23 yaşındaki futbolcuya şimdiden talip olduklarını bildirdi.

CENGİZ ÜNDER KİMDİR, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Cengiz Ünder 14 Temmuz 1997’de Balıkesir’de dünyaya geldi. Futbola Bucaspor Altyapısında başlayan Cengiz, daha sonra Altınordu’ya transfer oldu. Burada sırasıyla Altınordu U16, Altınordu U19, Altınordu U21 ve Altınordu A takımı forması giyen genç yıldız 4,8 Milyon Euro karşılığında Başakşehir’e transfer oldu. Bir sene içerisinde yıldızı parlayan yetenekli kanat oyuncusu 14,3 Milyon Euro’ya İtalyan Ekibi Roma’nın yolunu tuttu. Üç sezon roma forması giyen Cengiz şuan kiralık olarak Leicester City forması giyiyor. Cengiz Ünder’in güncel piyasa değeri 23 Milyon Euro.

YORUMLAR 1
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelirse,hata yapar.
    Cevapla