Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük sürpriz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı'nda büyük bir sürpriz yaşadı. Erdoğan'ın 2003 yılında Rize'de açılışını yaptığı hastanede doğan Selen Gülel, 18 yıl sonra Erdoğan'ın karşısına modern pentatlonda Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü milli sporcu olarak çıktı. Fotoğrafların gösterildiği o anlar törene damga vurdu.

GİRİŞ 18.02.2021 20:42 GÜNCELLEME 19.02.2021 11:56
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de düzenlenen Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Sporcu bursu ile vakıf üniversitelerine yerleşen 76 öğrenciyi tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Madalya kazanan gençlerimizin eğitim-öğretim hayatlarında da aynı başarıyı yakalayacaklarına inanıyorum. Bizim çocukluğumuzda spora gereken önem verilmez, spor yapan çocuklar adeta hayta yaftası yerdi" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN SÜRPRİZ OLDU

Programın bir bölümünde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Erdoğan program sonunda sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirirken, 2003 yılında Rize'de açılışını yaptığı hastanede doğan Selen Gülel ile karşılaştı.

18 YIL SONRA MİLLİ SPORCU OLARAK KARŞISINA ÇIKTI

Gülel 18 yıl sonra Erdoğan'ın karşısına modern pentatlonda Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü milli sporcu olarak çıktı. Bu anlar Erdoğan'ı duygulandırırken, törene de damga vurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a günün anısına burs alan 76 sporcu ve öğrencinin imzaladığı forma takdim edildi.

YORUMLAR 19
  • karadenizli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu bahtını açıkeylesin.....
    Cevapla
  • Ömer TÜRKAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Reisin elinin değdiği Maaşallah nerelere geliyor.
    Cevapla
  • Yusuf.ir 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah iyii şanslar.
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli sporcu kızımızın ahde vefasını gerçekten takdir ediyor ve başarılarının devamını temenni ediyoruz .
    Cevapla
  • Hakan Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Z kuşağı seçimlerde oy vereceler ama Ak Partiden çok uzaklar ve yönetime negatifler. Bu işi çözmek yarın çok geç olacak gibi
    Cevapla
  • Sultan Bayezid 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya 5den büyükdür dedi Reis ve herkez Ona düşman oldu başta ama soğradan liderliğini tüm dünya kabuletti.Z kuşağı da Onu tanıyıp bilecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle