Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | Sivas Antalya muhtemel 11’ler

Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’u konuk ediyor. Çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan iki takım yarı final için sahada olacak. Süper Lig’de 9. Sırada bulunan Antalyaspor ve 11. Sırada bulunan Sivasspor, kupada karşı karşıyalar. Peki, Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Sivas Antalya maçı muhtemel 11’leri

Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | Sivas Antalya muhtemel 11’ler
Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | Sivas Antalya muhtemel 11’ler
GİRİŞ 11.02.2021 11:57 GÜNCELLEME 11.02.2021 11:57

Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivasspor’a konuk oluyor. Çeyrek final maçında karşılaşacak olan Sivasspor ve Antalyaspor takımları yarı finale isimlerini yazdırmak için mücadele edecekler. Süper Lig’de orta sıralarda bulunan iki takım için de kupanın önemi çok büyük. Sezonu kupayla kapatmak isteyen her iki takımda da nefesler tutuldu maç saati bekleniyor. Peki, Sivasspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Sivas Antalya maçı muhtemel 11’leri ve maç öncesi takımlardan son bilgiler…

SİVASSPOR ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Antalyaspor’u konuk ediyor. A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç saat 17.45’de başlayacak. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlunun yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maça 4. hakem olarakda Erkan Özdamar atandı. 

SİVAS ANTALYA MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Sivasspor: Samassa, Ahmet, Camara, Robin, Uğur, Boyd, Cofie, Hakan, Gradel, Erdoğan, Yatabare

Antalyaspor: Boffin, E. Gülüm, Imeri, Kudryashov, Eren, Hakan, Fredy, Amilton, Bünyamin, Sam, Podolski

SİVASSPOR VE ANTALYASPOR’UN EKSİKLERİ

Sivasspor’da kart cezalısı isim bulunmazken sakatlığı bulunan 4 futbolcu kupa maçında forma giyemeyecek. Bu oyuncular, A. Appindangoye, Claudemir, Marcelo Goiano, Ziya Erdal. Öte yandan Antalyaspor takımında da kart cezalısı oyuncu yokken sakatlıkları sebebiyle 3 isim kupa maçında görev yapamayacak. Mert Yılmaz, Nuri Şahin ve Ufuk Akyol Sivasspor’a karşı forma giyemeyecek. 

SİVASSPOR VE ANTALYASPOR’UN KUPA SERÜVENLERİ

Kupaya bu sezon 5. turdan dâhil olan Sivasspor, TFF 1. Lig temsilcisi Giresunspor’u 1-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Kırmızı Beyazlı ekip, son 16 turunda da Adana Demirspor’u uzatmalarda 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. 

Antalyaspor ise bu sezon Türkiye Kupası'na 4'üncü turdan katılım gösterdi. Akdeniz temsilcisi tek maç eleme sistemine göre oynanan maçta Pendikspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Antalyaspor, 5'inci tur maçında ise TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile karşılaşırken bu mücadeleyi de 1-0 kazanarak kupada adını 16 takım arasına yazdırdı.

Akdeniz ekibi, sonrasında yine TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile eşleşirken mücadele 3-0 Antalyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Antalyaspor'un çeyrek finaldeki rakibi Sivasspor olurken, tek hedef rakibi yenerek tarihinde 5'inci kez yarı finale kalmak.