Galatasaray Alanyaspor maçı A Spor geniş özeti ve golleri! | GS kupaya veda etti

Galatasaray Alanyaspor maçının geniş özeti ve golleri A Spor ekranlarından yayınlandı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray evinde Alanyaspor’u konuk etti. Turuncu Yeşilli ekip çeyrek final mücadelesinde rakibini eleyip adını yarı finale yazdırdı. Alanya'nın golleri 30 ve 48. dakikada Babacar, 41. dakikada Salih'ten geldi. Sarı Kırmızılıların golleri Mostafa Mohamed ve Gedson Fernandes'den geldi.

Galatasaray Alanyaspor maçı A Spor geniş özeti ve golleri! | GS kupaya veda etti
Galatasaray Alanyaspor maçı A Spor geniş özeti ve golleri! | GS kupaya veda etti
GİRİŞ 11.02.2021 10:02 GÜNCELLEME 11.02.2021 10:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Alanyaspor maçının geniş özeti ve golleri A Spor ekranlarından yayınlandı. Süper Lig’in lideri Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası’nda Alanyaspor’u ağırladı. Çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya gelen iki takımdan adını yarı finale yazdıran Alanya oldu. Sarı Kırmızılılar lig de ortaya koyduğu performansı kupada da sergileyemedi. Turuncu Yeşilli ekip ise Türkiye Kupası’nda ki iddiasını sürdürerek bir üst tura çıkmayı başardı. Alanyaspor'un golleri 30. ve 48. dakikada Babacar, 41. dakikada Salih Uçan'dan geldi. Galatasaray'ın gollerini ise 83. dakikada Mostafa Mohamed ve 90+4'de Gedson Fernandes kaydetti. İşte Galatasaray Alanyaspor maçı geniş özeti ve golleri...

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası’nda evinde Alanyaspor’u ağırladı. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan maç 10 Şubat Salı günü saat 20.45’de başladı. Maç A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Abdulkadir Bitigen’in yönettiği maçta yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mustafa Savranlar yaptı. Maçın 4. hakemi olarak Mustafa Kürşad Filiz atandı.

İŞTE GS ALANYA MAÇI 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Babel, Onyekuru, Mohamed

Alanyaspor: Marafona, Tayfur, Fatih, Caulker, Moubandje, Umut, Berkan, Salih, Efecan, Davidson, Babacar

KUPA’DA ÇEYREK FİNAL ÖNCESİ GALATASARAY’DA 2 EKSİK

Sarı Kırmızılı ekipte Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali öncesinde iki oyuncu sakat. Yılbaşında geçirdiği kaza sonucu sakatlanan Omar Elabdellaoui ve sakatlığı bulunan Sofiane Feghouli Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

ALANYASPOR’DA TEK OYUNCU KUPADA OYNAYAMAYACAK

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray’la karşılaşacak olan Alanyaspor’da tek eksik var.  Tecrübeli file bekçisi Ufuk Ceylan sakatlığı sebebiyle mücadelede oynayamayacak. 

İKİ TAKIM ARASINDA Kİ 13. RANDEVU

Galatasaray ve Alanyaspor 13. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce oynanan 12 maçın 8’ini Galatasaray kazanırken, 3’ünde Alanyaspor galip geldi. Geride kalan bir maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray bu maçlarda, evinde oynadığı 5 maçta galip gelirken Alanyaspor evinde oynadığı tek maçta rakibini yenebildi.

YORUMLAR 6
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah gs 4 O alir insallah
    Cevapla
  • Alanya 3-0 GS 3 yıl önce Şikayet Et
    3. gol alanyaaaaaaaaaa
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    aga maç sırasında gördüm...
    Cevapla
  • Nuray 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'a şimdiden başarılar kendi adıma soyliyim gs cok beklentim var bu maçı 4 0 kapatır inşallah ❤❤❤
    Cevapla
  • Ilknur 3 yıl önce Şikayet Et
    Insallah kazanacak
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Nuray
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle