Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB Başakşehir maçı 11’leri

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir’i konuk ediyor. İki takımda son dördün içinde olmak için sahaya çıkacak. Derbide Galatasaray’a yenilen Fenerbahçe Türkiye Kupası’nda galibiyet alıp moral bulmak istiyor. Lig de ki kötü gidişe kupa galibiyetiyle son vermek isteyen Başakşehir için bu maçın önemi büyük. Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB Başakşehir maçı muhtemel 11’leri

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB Başakşehir maçı 11’leri
Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB Başakşehir maçı 11’leri
GİRİŞ 09.02.2021 17:13 GÜNCELLEME 09.02.2021 17:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelelerinin ilk maçında Fenerbahçe Başakşehir’i ağırlıyor. Son olarak derbide Galatasaray’a yenilen ve şampiyonluk yolunda yara alan Sarı Lacivertliler, Kupada alacağı galibiyetle moral bulmak istiyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni hocasına kavuşan ve kötü gidişe dur demek isteyen Başakşehir’de ise tek hedef Fenerbahçe karşısında galip gelmek. Turuncu Lacivertliler rakibini kupa dışında bırakarak çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB Başakşehir maçı muhtemel 11’leri ve maç öncesi iki takımdan son bilgiler… 

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupasında Başakşehir’i konuk ediyor. İki takım arasındaki çeyrek final mücadelesi 9 Şubat Salı günü saat 20.45’de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak. Maç Atv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Nazım, Attila, Caner, Sosa, Ozan, Mert Hakan, Valencia, Osayi-Samuel, Samatta

Başakşehir: Mert, Duarte, Hasan Ali, Epureanu, Muhammed, Okechukwu, Giuliano, Mahmut, Gulbrandsen, Ömer Ali, Crivelli

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR ARASINDAKİ 29. KARŞILAŞMA

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde mücadele edecek olan Fenerbahçe ve Başakşehir daha önce 28 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe 14 kez galip gelirken, Başakşehir 10 maçta rakibini mağlup etti. Geride bırakılan 4 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda Fenerbahçe evinde oynadığı 10 maçı kazanırken, Başakşehir evinde oynadığı 2 maçta galip gelebildi. 

FENERBAHÇE’DE KUPA MAÇI ÖNCESİ 4 EKSİK

Sarı Lacivertli ekipte Türkiye Kupası maçı öncesinde 4 oyuncu sakat. Pelkas ve Perotti sakatlıkları sebebiyle oynayamayacak. Ayrıca yeni transfer İrfan Can Kahveci’de sakatlığı nedeniyle kupa maçında forma giyemeyecek. Öte yandan Hatayspor maçında sakatlanan ve bacağında oluşan ödem sonucu MR çekilen Luiz Gustavo, sağlık ekibi tarafından yoğun bir tedavi programına alındı. Brezilyalı oyuncunun durumu ise henüz netlik kazanmadı.

BAŞAKŞEHİR’DE SAKATLAR CAN SIKIYOR

Başakşehir’de Fenerbahçe maçı öncesi sakatlıkları bulunan oyuncular Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı kadro kurmakta zorluyor. Turuncu Lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan 9 oyuncu kupada forma giyemeyecek. Bu oyuncular, B. Bolingoli-Mbombo, D. Aleksić, E. Višća, Júnior Caiçara, Mete Kaan Demir, Škrtel, Mehmet Topal, N. Chadli, Rafael isimlerinden oluşuyor. 

YORUMLAR 2
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Cisse kesin olmalı Erol Bulut.
    Cevapla
  • Kavkas kartali 3 yıl önce Şikayet Et
    simdiden turkiye kupasinada elvada
    Cevapla