Yeni Malatyaspor Trabzonspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri izle!

Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. Bordo Mavililer galibiyet serisini sürdürdü. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ikinci yarıya hızlı başlayan Karadeniz Temsilcisi 50. dakikada Bakasetas'ın golüyle öne geçti. Maçta perdeyi kapatan isim 90. dakikada attığı golle Nwakaeme oldu.

Yeni Malatyaspor Trabzonspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri izle!
Yeni Malatyaspor Trabzonspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri izle!
GİRİŞ 08.02.2021 22:12 GÜNCELLEME 08.02.2021 22:12

Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Süper Lig’in 24. haftasında Yeni Malatayaspor evinde Trabzonspor’u konuk etti. İlk yarısı çekişmeli geçen maçta gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda gol perdesini açan isim 50. dakikada Bakasetas oldu. Sağ kanattan Baker'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Abdulsamed'den seken topu ceza sahasında kontrol eden Bakasetas, sert şutunda topu ağlarla buluşturdu. İlerleyen dakikalarda sahneye çıkan isim bu kez Nwakaeme oldu. Trabzonspor'da sol kanattan ceza sahasına giren Nwakaeme, dar açıdan topu ağlara gönderdi. Maçta başka gol olmazken Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. İşte Malatyaspor Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri...

YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Yeni Malatyaspor Süper Lig’in 24. Haftasında evinde Trabzonspor’u ağırladı. Maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan maç saat 19.00’da başladı. Erkan Özdamar’ın yöneteceği maçta yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Sönmez yaptı. Maçın 4. hakemliğine ise Hakan Ceylan atandı.  

YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Wellace, Semih, Chebake, Bülent, Ahmed, Acquah, Umut, Zeki, Adem, Tetteh

Trabzonspor: Uğurcan, Marlon, Vitor Hugo, Hüseyin, Edgar, Berat, Baker, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

TRABZONSPOR’DA 3 OYUNCU SAKATLIĞI SEBEBİYLE KADRODA YOK

Bordo mavililerde Konyaspor maçında sakatlanan ve sahalardan 3 ay süreyle uzak kalan Abdulkadir Ömür, sezon başında transfer edilen ve antrenman kampında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalan Andres Trondsen ve Beşiktaş maçında sakatlanarak kenara gelen Abdulkadir Parmak Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek.

YENİ MALATYASPOR TRABZONSPOR KARŞISINDA 3 KİŞİ EKSİK

Yeni Malatyaspor Trabzonspor karşısına sakatlıkları bulunan Ertaç Özbir ve Karim Hafez’den yoksun çıkacak. Öte yandan Sarı Kırmızılılarda kart cezalısı olan Kubilay Kanatsızkuş’ta forma giyemeyecek.  

SÜPER LİG’DE 8. KEZ KARŞI KARŞIYALAR

Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor Süper Lig tarihinde 8. Kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Trabzonspor sahadan 5 kez galip ayrılan taraf oldu. Buna karşın Malatyaspor evinde oynadığı iki lig maçının ikisini de kazanmayı bildi. Yeni Malatyaspor Bordo Mavililere karşı oynayıp kazandığı iki lig maçında da rakibinden gol yemedi.