Beşiktaş Konyaspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Beşiktaş evinde galip

Beşiktaş Konyaspor maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Siyah Beyazlılar evinde Konyaspor'u konuk etti. İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçın 21. dakikasında N'Sakala kırmızı kartla oyu dışı kaldı. Maçın ikinci yarısında galip gelmek için baskısını arttıran Kara Kartal 81. dakikada Rosier'in golüyle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmazken Beşiktaş 24. haftanın sonunda liderliği ortak oldu.

Beşiktaş Konyaspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Beşiktaş evinde galip
Beşiktaş Konyaspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Beşiktaş evinde galip
GİRİŞ 08.02.2021 09:18 GÜNCELLEME 08.02.2021 09:18

Beşiktaş Konyaspor maçının, beIN Sports ekranlarından geniş özeti ve golleri yayınlandı. Beşiktaş Süper Lig’in 24. haftasında evinde Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında N'Sakala, Jevtovic'e yaptığı sert faulün ardından ikinci sarıdan kırmızı gördü. İlk 45 dakika beraberlikle sonuçlanırken 2. yarının 81. dakikasında Siyah Beyazlıları sevindiren gol Rosier'den geldi. Atiba'nın pasıyla ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Rosier düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Maçta başka gol olmazken Beşiktaş Konyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. İşte BJK Konya maçının geniş özeti ve golleri...  

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇININ ÖNEMLİ ANLARI!

90' Beşiktaş sahadan 1-0 galip ayrıldı.

83' Direkten döndü! N'koudou'nun ceza sahası sağ çaprazdan şutunda top direkten dışarı çıktı.

81 DAKİKA GOOOOOL: Beşiktaş öne geçti! Atiba'nın pasıyla ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Rosier düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

74' Sağ kanatta Rosier savunma arkasına sarktı ve kale sahasına çevirdi. Larin boş kaleye hamle yaptı ama topa dokunamadı.

70' Oyuncu Değişikliği 70' Beşiktaş'ta Ljajic yerini Atiba'ya bıraktı.

70' Beşiktaş'ta Aboubakar, yerini N'koudou'ya bıraktı.

68' Konyaspor'da Shengelia yerini Musa'ya bıraktı.

68' Konyaspor'da Jevtovic yerini Rahmanovic'e bıraktı.

68' Konyaspor gole yaklaştı! Sağ kanattan yapılan ortada Kravets'in kafa vuruşu üstten dışarı gitti.

67' Konyaspor etkili geldi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Sekidika topu, Shengelia'ya çıkardı. Shengelia'nın vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

62' Kendi yarı sahasında aldığı topla ilerleyen Aboubakar, ceza yayından çektiği şutta savunmaya çarpan top kornere gitti.

55' Beşiktaş'ta Necip Uysal, Shengelia'ya yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

54' Beşiktaş gole çok yaklaştı! Sol kanattan Ghezzal'in kullandığı serbest vuruşta Welinton uygun durumda topu kafayla dışarıya gönderdi.

46' İkinci yarı hakemin düdüğü ile başladı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

45' İlk yarının sonuna 2 dakika eklendi.

44' Beşiktaş oyunu rakip yarı alana yıktı! Sağ kanattan Ghezzal'in köşe vuruşunda savunmadan seken top kale önüne düştü. Ahmet Çalık oluşan karambolde topu uzaklaştırdı.

37' Josef'in ceza sahasının hemen dışında yaptığı sert vuruşta top üstten dışarı gitti.

28' Konyaspor 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında daha baskılı oynamaya başladı.

21' Beşiktaş'ta N'Sakala, Jevtovic'e yaptığı sert faulün ardından ikinci sarıdan kırmızı gördü.

15' Beşiktaş'ta N'Sakala, Shengelia'ya yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

12' Beşiktaş gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Ghezzal'in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte bomboş durumda olan Aboubakar'ın kafa vuruşunda top direk dibinden dışarı çıktı.

9' Ghezzal'in ceza sahası dışından şutunda top kaleci Eray'da kaldı.


7' Topa sahip olan Beşiktaş oyunu rakip yarı sahaya dikti.

2' Konyaspor'da Jevtovic, Larin'e yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

1' Müsabaka hakemin düdüğü ile başladı!

SERGEN YALÇIN'IN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 10 kişi kaldıkları maçta Konyaspor'u mağlup ttikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Sergilenen azimli mücadeleden dolayı memnun olduğunu belirten Sergen Yalçın: "Benim futbolcum hiçbir zaman için vazgeçmez, kabullenmez. Kazanarak yarışmacı takım kimliğine büründük. Futbolcuların savaşması, özverisi bizim için çok önemliydi, onlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İSMAİL KARTAL'DAN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ı tebrik eden İsmail Kartal, "Bugün maça 11'e 11 iken iyi başladık. Beşiktaş'tan oyuncu atıldıktan sonra oyunun kontrolünü aldık ama Beşiktaş 10 kişi olmasına rağmen sonra oyunun kontrolünü aldı. Oyuncu değişiklikleriyle denge kurmaya çalıştık. Beşiktaş kaliteli bir takım, kazanmak için irade koydular. Maçı istediler, iyi mücadele ettiler. 10 kişi takıma karşı kaybetmek üzücü ama karşımızdaki takım da Beşiktaş. Biz bugün kaybettik, Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Bir karar almayı düşünecek durumda değilim, yönetim bir karar alırsa saygı duyarım." dedi.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş sahasında Konyaspor’u ağırlayacak. Vodafone Park’da oynanacak maç saat 19.00’da başladı. Halis Özkahya’nın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kemal Yılmaz yaptı. Maçın 4. Hakemliğini ise Sarper Barış Saka üstlendi.

İŞTE BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Beşiktaş: Ersin, Rosier, N’Sakala, Welinton, Vida, Josef De Souza, Necip, Ghezzal, Larin, Ljajic Aboubakar

Konyaspor: Eray, Ahmet, Guilherme, Abdulkerim, Skubic, Jevtovic, Shengelia, Faruku Miya Hadžiahmetović, Sekidika, Kravets

BEŞİKTAŞ KONYA KARŞISINDA 4 KİŞİ EKSİK 

Beşiktaş Konyaspor maçında sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ve Trabzonspor maçında Ekuban’la girdiği ikili mücadele sonucu yerde kalan Rıdvan Yılmaz forma giyemeyecek. Öte yandan yine Trabzonspor maçında gördüğü direk kırmızı kart sonucu cezalı olan Dorukhan Toköz ve sarı kart cezalısı olan Mensah kadroda yer almayacak diğer isimler. 

KONYASPOR’DA 4 OYUNCU SAKAT

Konyaspor deplasman da oynayacağı Beşiktaş mücadelesinde Alper Uludağ, Sehic, Anicic ve Volkan Fındıklı forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yokluğunda İstanbul’dan puanla dönmeyi hedefleyen Yeşil Beyazlı ekipte kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.