BeIN Sports Galatasaray Başakşehir maçının geniş özeti ve golleri!

Galatasaray Başakşehir maçının geniş özeti beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Galatasaray evinde Başakşehir'i konuk etti. Sarı Kırmızılılar Başakşehir'i 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın golleri 45. dakikada Henry Onyekuru, 64. dakikada Ryan Donk ve 90. dakikada Mostafa Mohamed'den geldi. İşte karşılaşmayla ilgili dikkat çeken pozisyonlar...

BeIN Sports Galatasaray Başakşehir maçının geniş özeti ve golleri!
BeIN Sports Galatasaray Başakşehir maçının geniş özeti ve golleri!
GİRİŞ 02.02.2021 21:34 GÜNCELLEME 02.02.2021 21:34

Galatasaray Başakşehir maçı sona erdi. Karşılaşmanın özeti BeIN Sports'da yayınlandı. Galatasaray Süper Lig'in 23. haftasında Başakşehir'i konuk etti. Sarı Kırmızılılar maçın ilk yarısının son dakikalarında 45. dakikada Henry Onyekuru'nun golüyle öne geçti. Ryan Donk, sağ kanattan adrese teslim bir orta yaptı. Onyekuru yakın mesafeden kafayla topu ağlara yolladı. 64. dakikada bu defa sahneye çıkan isim Ryan Donk oldu. Belhanda'nın köşe vuruşunda ceza alanı içinde çok iyi yükselen Donk kafayla topu ağlara yolladı. Cimbom'un son golüyse 90. dakikada yeni transfer Mostafa Mohamed'den geldi. Mısırlı genç oyuncu penaltı atışında topu ağlara yolladı. İşte Galatasaray Başakşehir maçının geniş özeti ve golleri...

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray evinde Başakşehir’i ağırladı. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak maç 2 saat 19.00’da başladı. Maç BeIN Sporst’dan canlı olarak yayınlanacak. Arda Kardeşler’in düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serkan Olguncan yaptı. Maçın 4. hakemliğine ise Emre Malok atandı. 

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Arda Turan, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Babel

Başakşehir: Mert, Ömer Ali, Dauarte, Epureanu, Hasan Ali, Mehmet Topal, Mahmut, Deniz, Aleksic, Fernandes, Demba Ba

GALATASARAY’DA 5 FUTBOLCU SAKAT, 2 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Sarı Kırmızılılar'da tedavi süreçleri devam eden 5 futbolcu maçın kadrosunda yer almayacak. Galatasaray’da sakatlığı bulunan Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir ve Radamel Falcao, Başakşehir’in maçında süre alamayacak. Galatasaray'da Younes Belhanda ve Christian Luyindama, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY KARŞISINDA 7 KİŞİ EKSİK

Medipol Başakşehir'de tedavileri devam eden Edin Visca, Nacer Chadli ve Berkay Özcan, karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavileri devam eden Rafael ve Giuliano'nun durumu ise maç günü netlik kazanacak. Turuncu-lacivertli ekipte, uzun süreli sakatlıkları bulunan Junior Caiçara ve Bolingoli de diğer eksik isimler.

TURUNCU LACİVERTLER’DE 3 FUTBOLCU KART CEZASI SINIRIN’DA 

Bu sezon 3'er sarı kart gören Alexandru Epureanu, Mahmut Tekdemir ve Deniz Türüç, Galatasaray müsabakası öncesi ceza sınırında bulunuyor. Bu üç futbolcu, karşılaşmada oynayıp kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve turuncu-lacivertli ekibin 24. haftada Fatih Karagümrük'ü ağırlayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

GALATSARAY'IN BU SEZONKİ SÜPER LİG KARNESİ

Sarı Kırmızılılar bu sezon Süper Lig'de oynadığı 21 maçta kalesinde yalnızca 18 gol görerek bu sezon ligde ki en az gol yiyen takım olarak dikkat çekiyor. Ayrıca Galatasaray bu sezon oynadığı maçların 9'unda kalesini gole kapattı. Cimbom bu sezon iç sahada oynadığı 10 maçın 6'sını kazanırken 3'ünde berabere kaldı ve yalnızca 1 mağlubiyet aldı. Aslan, evinde oynadığı maçlarda 24 kez gol atma başarısı gösterirken kalesinde 6 gol gördü. Sarı Kırmızılılar ligde oynadığı son 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik aldı ve yenilmezlik serisini sürdürdü.