Mostafa Mohamed kimdir? Mostafa Mohammed'in mevkisi ve oynadığı takımlar

Galatasaray uzun süredir görüşme halinde olduğu genç oyuncu ile transfer döneminin bitimine 4 gün kala anlaşmaya vardı. Fatih Terim'in çok istediği ve Sarı Kırmızılıların transferi için St. Étienne kulübü ile yarıştığı oyuncu ön protokolü imzaladı. Transfer edildiği kulüp yetkilileri tarafından 'Mısır'ın en iyi forveti' yakıştırması yapılan Mostafa Mohamed kimdir? İşte Mostafa Mohammed'in mevkisi ve oynadığı takımlar

Mostafa Mohamed kimdir? Mostafa Mohammed'in mevkisi ve oynadığı takımlar
Mostafa Mohamed kimdir? Mostafa Mohammed'in mevkisi ve oynadığı takımlar
GİRİŞ 29.01.2021 10:21 GÜNCELLEME 29.01.2021 10:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılıların çok istediği ve transferi için büyük uğraş verdiği Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed'i renklerine bağladı. Daha önce oyuncunun kulübü Zamalek ile görüşmeler yapan Aslan, yetenekli futbolcu için Saint-Étienne ile fiyat yarıştırıyordu. Bir kaç gün önce Fransız Kulübü ile anlaştığı iddia edilen Zamalek yöneticilerinin, oyuncu üzerinden ekstra ücretler talep etmesi bu transferi zora soktu. Bu durumu fırsata çeviren ve oyuncuyla hemen temasa geçen Sarı Kırmızılı yöneticiler transferi bitirdi. Peki Mostafa Mohamed kimdir? İşte Mostafa Mohammed'in mevkisi ve oyuncu ile ilgili bilgiler...

MOSTAFA MOHAMMED KİMDİR?

Galatasaray'ın yeni transferi Mostafa Mohamed Mısır'ın Zamalek kulübünde forma giyiyordu. 'Mısır'ın en iyi forveti' olarak anılan genç oyuncu 23 yaşında ve 1,83 boyunda. Forvet santrafor mevkisinde oynayan oyuncunun güçlü yanı sağ ayağı. Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 2.5 Milyon Euro. 



MOSTAFA MOHAMMED'İN OYNADIĞI TAKIMLAR

Zamalek alt yapısında futbola başlayan Mostafa Mohamed sırasıyla, Zamelek alt yapısı, El Dakhlia, Tanta SC, Gaish ve Zamalek A takında oynadığı. Oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray, böylelikle oyuncunun yurtdışında oynadığı ilk takım olacak.

MOSTAFA MOHAMMED'İN SÖZLEŞMESİ VE DİĞER DETAYLAR BELLİ OLDU

Galatasaray takımı Mısır'ın Zamalek Kulübünde oynayan Mostafa Mohamed ile opsiyonlu 1.5 yıl kiralık olmak üzere anlaşmaya vardı. Zamalek Kulübü, 2 milyon Dolar karşılığında Mostafa Mohamed'in 1,5 yıllığına Galatasaray'a kiralandığını resmen açıkladı. Sarı kırmızılı kulüp, Aralık 2021 tarihine kadar oyuncunun 4 milyon Dolar'lık satın alma opsiyonunu elinde bulunduracak.   

YORUMLAR 1
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    iş yaparsa 2 yıl tutmazlar hemen satarlar.. sanki böyle gençler yığılıp kalıyor ya takımda..
    Cevapla