Abdulkadir Ömür Başakşehir maçında oynayacak mı? Trabzonspor'dan Süper Kupa sürprizi!

Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür Başakşehir maçında oynayacak mı? Konyaspor maçında sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan oyuncunun, bu gün Bordo Mavililerinin resmi sitesinde yayınlanan açıklamaya göre Başakşehir maçı kadrosunda yer verildi. TFF Süper Kupa karşılaşmasında Başakşehir ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Süper Kupa Finali Olimpiyat Stadında oynanacak. Peki Abdulkadir Ömür kadroda yer alacak mı?

Abdulkadir Ömür Başakşehir maçında oynayacak mı? Trabzonspor'dan Süper Kupa sürprizi!
Abdulkadir Ömür Başakşehir maçında oynayacak mı? Trabzonspor'dan Süper Kupa sürprizi!
GİRİŞ 27.01.2021 09:22 GÜNCELLEME 27.01.2021 09:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başakşehir ve Trabzonspor Süper Kupa Finali'nde 27 Ocak Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Özellikle Başakşehir takımında 9 oyuncunun sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayışı Teknik Direktör Okan Buruk'u düşündürüyor. Trabzonspor'da ise sezon başı hazırlık kampında sakatlanan Anders Trondsen ve Konyaspor maçında sakatlanan Abdulkadir Ömür yer almayacaktı. Ancak sürpriz bir gelişme oldu. İşte haberin detayları...

TRABZONSPOR LİSTEYİ AÇIKLADI! ABDÜLKADİR ÖMÜR KADRODA!

TFF Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek Trabzonspor-Başakşehir mücadelesi öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Trabzonspor resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı kamp kadrosunda geçtiğimiz günlerde sakatlanan Abdülkadir Ömür’e yer verdi. Bu gelişme sonrası binlerce taraftar sosyal medya üzerinden yetenekli oyuncunun karşılaşmada forma giyip giymeyeceğini merak ediyor. Konuyla ilgili Trabzonspor yetkililerinden herhangi bir açıklama gelmedi. İşte resmi internet sitesi ve sosyal medyadan paylaşılan o kamp kadrosu;
 

BAŞAKŞEHİR'DE FORMA GİYEMEYECEK İSİMLER

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Edin Visca, Rafael ve Nacer Chadli, bu maçta forma giyemeyecek.Medipol Başakşehir'de sahalardan uzun süredir ayrı kalan ve tedavileri devam eden Junior Caiçara ve Boli Bolingoli-Mbombo da takımdaki yerlerini alamayacak.

MADALYA İÇİN TÜM FUTBOLCULAR KADRODA

Trabzonspor'da Süper Kupa Finali öncesi açıklanan kamp kadrosunda Abdulkadir Ömür isminin yer alması kafaları karıştırmıştı. Konyaspor maçında sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan yetenekli futbolcunun Bordo Mavililerde kamp kadrosunda yer almasının sebebinin finalde madalya alabilmesi olduğu düşünülüyor.  

MAÇ ÖNCESİ ABDULLAH AVCI AÇIKLAMALARI!

Trabzonspor Teknik Direktörü ve Uğurcan Çakır TFF Süper Kupa finali öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada Başakşehir benim uzun yıllar çalıştığım harika bir kulüp. Kurumsal hafızası olan, oyun hafızası olan, ligimizin oyuncu kalitesi yüksek ve oyuncu zenginliğine sahip kulüplerinden bir tanesi. Geçtiğimiz yıl Okan hocayla hedeflerini yakaladılar. Futbol böyledir bazen ayrılıklar olur, bazen böyle karşı karşıya gelirsiniz. Bugün de rakip olduk. Trabzonspor ülke futbolumuzun en önemli kulüplerinden bir tanesi. Türk futbolunda hem şampiyonluklar kazanmış hem de oyuncu kazandırmış bir kulüp. Onun için buraya verimli topraklar diyorum. Eski adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupasını 7 kere almış, Süper Kupa’yı da 1 kere almış toplamda 8 kere kupayı almış, 5 kez üst üste alarak rekor kırmış bir şehir takımıyız. Son 12 haftada yaptığımız çıkışımızı, gelişen oyunumuzu ve kazandığımız güvenimizi taçlandırmak istiyoruz. İyi bir takım, iyi bir hoca, iyi bir kupa, iyi bir müsabaka olacağını düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    A. Ömür’ün iyi olmasına sevindim,bütün futbolculara sağlıklı maç oynamalarını dilerim. Hani sezonu kapattıydı?ya klübün doktorları beceriksiz bir şey bilmiyorlar yada klüp art niyetli , Konyaspor İçin algı operasyonu yapıldı.
    Cevapla
  • dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş boşuna kürek çekiyorsun, eğer haberin tamamını doğru okursan; bir bölümünde Süper kupada madalya alsın diye kadroya alınmış yazıyor.
    Cevapla