Fenerbahçe'nin yeni transferi Osayi Samuel kimdir? Osayi Samuel imzayı attı!

Fenerbahçe daha önce anlaşmaya vardığı Nijeryalı sağ kanat İstanbul'a geldi. Forvet, sol açık ve sağ açık bölgelerinde de oynayabilen oyuncu Erol Bulut'un forvet ve kanat rotasyonunda elini rahatlatacak. Peki, Fenerbahçe'nin yeni transferi Osayi Samuel kimdir? İşte Osayi Samuel'in mevkisi ve oynadığı takımlar...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Osayi Samuel kimdir? Osayi Samuel imzayı attı!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Osayi Samuel kimdir? Osayi Samuel imzayı attı!
GİRİŞ 28.01.2021 17:40 GÜNCELLEME 28.01.2021 17:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertli kulüp transfere hız verdi. Fenerbahçe daha önce anlaşmaya vardığı Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Osayi Samuel'i İstanbul'a getirdi. Hemen hemen forvetin her yerinde ve kanat bölgelerinde oynayabilin Samuel, kadroda rotasyon anlamında büyük katkı sağlayacak gibi duruyor. İşte çok merak edilen Osayi Samuel kimdir? Mevkisi ve oynadığı takımlar hangileri? Sorularının cevapları...

OSAYİ SAMUEL İMZAYI ATTI

Bright Osayi-Samuel'in transferi konusunda QPR takımıyla anlaşmaya varılmıştı. Önceki gün İstanbul'a gelen 23 yaşındaki kanat oyuncusu dün ilk olarak Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildi. Samuel için düzenlenen törene yöneticiler Kemal Danabaş ve Selahattin Baki, sportif direktör Emre Belözoğlu ile Samuel'in ailesi de katıldı. Törende genç oyuncu, Sarı-Lacivertli kulüple 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Bright Osayi-Samuel'e başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar dileğinde bulunuldu. 21 numaralı formayı giyecek olan Samuel imza sonrası, “Fenerbahçe taraftarlarına bu takım için neler yapabileceğimi göstermek ve onlarla daha mutlu günler yaşamak için sabırsızlanıyorum” dedi. 

FENERBAHÇENİN YENİ TRANSFERİ OSAYİ SAMUEL KİMDİR?

Tam adı Bright Osayi Samuel olan Nijeryalı oyuncu daha önce Queens Park Rangers forması giyiyordu. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun güçlü olan ayağı sağ ayak. Asıl mevkisi sağ kanat olan Osayi Samuel sol kanat ve santrafor bölgelerinde de oynayabiliyor. Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe ile 4.5 yıllık anlaşmaya vardı. 

BRİGHT OSAYİ SAMUEL HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Bright Osayi Samuel, 2014-2015 sezonunda Blackpool U18 takımında futbola başladı. Daha sonra yine aynı takım olan Blackpool'da A takıma yükseldi. 2078-2018 Queens Park Rangers takımına transfer oldu. Oyuncunun Güncel bonservis bedeli 3.5 Milyon Euro.



GELECEK SEZON İÇİN ANLAŞILDI, ARA TRANSFERDE GELİYOR

Gelecek sezon için Championship ekibi Queens Park Rangers ile Bright Osayi-Samuel için anlaşan Fenerbahçe, oyuncunun devre arasında gelmesi için yaptığı görüşleri sonuçlandırdı. Sarı lacivertliler, Osayi'yi ara transfer döneminde takıma kazandırdığını açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz, daha önce sözleşmesi 2021-2022 sezonundan başlamak üzere kendisiyle anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel’in transferinin 2020-2021 sezonu devre arasında gerçekleşmesi için oyuncunun kulübü Queens Park Rangers ile anlaşmaya varmıştır. Bright Osayi-Samuel, İstanbul’a gelip sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 4,5 sezonluğuna renklerimize bağlayan sözleşmeye imza atacaktır."

OSAYİ SAMUEL SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Fenerbahçe'yle 4,5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Nijeryalı futbolcu bugün sağlık kontrollerinden geçti. Sarı lacivertliler, resmi internet sitesinden "Kulübümüze transferi için İstanbul’a gelen Bright Osayi-Samuel, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan Bright Osayi-Samuel, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 1
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Parasını perottide olduğu gibi park Rangers verecek degil mi fenerimin limiti dolmuştu çünkü
    Cevapla