Fenerbahçe'de Mesut Özil Rizespor maçında oynayacak mı? Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması...

Fenerbahçe'de Mesut Özil ne zaman oynayacak? İşte bu soru merak konusu. Bir kaç gün önce Arsenal'in yıldız oyuncusunu kadrosuna kattığını açıklayan Sarı Lacivertliler, henüz futbolcuya şans vermiş değil. Önümüzdeki günlerde Rizespor'la oynanacak olan maçta forma şansı bulup bulamamasıyla alakalı Başkan Koç'tan ve Teknik Direktör Erol Bulut'tan açıklamalar geldi. Peki, Rizespor maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mesut Özil Rizespor maçında oynayacak mı? Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması...
Fenerbahçe'de Mesut Özil Rizespor maçında oynayacak mı? Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması...
GİRİŞ 26.01.2021 12:10 GÜNCELLEME 26.01.2021 12:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı Lacivertliler bir kaç gün önce Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'i kadrosuna kattığını açıklamıştı. Şimdi ise merak edilen konu Fenerbahçe'de Mesut Özil ne zaman oynayacak? Taraftarlar Türk asıllı Alman yıldızı sahalarda görmek için sabırsızlanıyor. Akla ilk gelen ise tecrübeli isim Rizespor maçında oynayacak mı? Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, "Ne zaman oynayacağına hoca karar verecek." dedi. Ayrıca konuyla ilgili Sarı Lacivertlilerin Teknik Patronu Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması geldi.

MESUT ÖZİL İLE İLGİLİ EROL BULUT VE ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada Mesut Özil ile Salı ya da Çarşamba günü resmi sözleşme imzalayacaklarını belirtti. Koç açıklamalarında, "Ne zaman oynayacağına biz karar vermeyeceğiz, hocası karar verecek. Ancak eski hocasıyla konuştuğumda, '3-4 hafta sürer' demişti. Herhalde 2 hafta sonra yavaş yavaş maçlara girmeye başlar. Umarım yanılmam." ifadelerini kullandı. 

Sarı Lacivertlilerin teknik patronu Erol Bulut ise yaptığı açıklamalarda, 'Mesut Özil, benim gözümde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi10 numaralarından biridir. Kendisine yapılanlara sahada yanıt verecektir. Mesut Özil'in Karakteri de çok düzgün. O da geldiğinde bize katkı sağlayacaktır. Oyuncularımın birbirlerini iyi anlamaları gerekiyor. Öyle olduğunda işler çok daha kolay oluyor. Takım arkadaşını iyi tanıman gerekiyor. En kısa sürede aramızda olmasını istiyoruz. Sonuçta Mesut'u getirdik ve yararlanmak istiyoruz. Mesut bizim şu anki sistemimiz üzerinde yerini en iyi şekilde alacaktır. Takım arkadaşlarının ona yardımcı olması gerekiyor.' Dedi. 

MESUT ÖZİL'İN MALİYETİ NE KADARDI?

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle: 'Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Şirket, futbolcunun önceki kulübüne transfer bedeli ödemeyecek olup, sportif sonuçlarına bağlı olarak azami 1.750.000 Avro ödeyecektir.
Şirket tarafından Futbolcu'ya 2020-2021 futbol sezonu için herhangi bir ücret ödemesi yapılmayacak olup; 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında 3.000.000 Avro garanti ücret ve toplamda 550.000 Avro imza parası ödenecektir.
Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.'

YORUMLAR 2
  • Zehra 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut geldi artık! Fenere kimse rakip olamaz bu sene şampiyon FENERBAHÇE ...
    Cevapla
  • Hayat 3 yıl önce Şikayet Et
    Takıma uyum sağlayıp on numara pozisyonunda oynarsa çok güzel işler yapar.
    Cevapla