Beşiktaş'tan transfer çıkartması! 23 Ocak Beşiktaş son dakika transfer haberleri…

Ara transfer dönemini iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş, kritik noktalara transfer için düğmeye bastı. Özellikle Aboubakar’ın yanına son vuruşları etkili olan, bitirici bir forvet isteyen Sergen Hoca yönetime ‘Hulk’u bitirin’ talimatı verdi. Sürpriz bir isim menajerler tarafından Siyah Beyazlılara önerildi! İşte son dakika Beşiktaş’ın transfer haberleri…

Beşiktaş'tan transfer çıkartması! 23 Ocak Beşiktaş son dakika transfer haberleri…
Beşiktaş'tan transfer çıkartması! 23 Ocak Beşiktaş son dakika transfer haberleri…
GİRİŞ 23.01.2021 14:29 GÜNCELLEME 23.01.2021 14:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ara transfer döneminde şampiyonluk kilidini çözecek nokta transferler yapmakta kararlı. Siyah beyazlı ekipte Sergen Yalçın’ın talimatı üzerine yönetim harekete geçti. Özellikle gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Kara Kartal, rotayı Brezilya’lı Forvet Hulk’a çevirdi. Hücum alanında hemen hemen her mevkide oynayabilen Brezilyalı, menajerler vasıtasıyla Beşiktaş’a sunuldu. Bu transferin alternatifi de Kasımpaşa’lı Koita. 30 yaşındaki tecrübeli golcü Hulk gibi hücum bölgesinin her yerinde oynayabiliyor. Diego Costa ismi Sürpriz bir şekilde menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi. Şu an kulüpsüz olan İspanyol oyuncunun menajeri, Diego Costa ismini Türkiye'de ki farklı kulüplere de sunuyor. Stoper bölgesinde direk 11’e dâhil olup doğrudan katkı verecek oyuncu arayışı olan Beşiktaş’ın ilk tercihi ise Leo Pereira.

KARA KARTAL'DA COSTA SESLERİ

Akşam'ın haberine göre; 32 yaşındaki golcü 6 aylığına Beşiktaş’a teklif edildi. Siyah-Beyazlı kulübün Yönetimi, maliyeti konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Deneyimli isim, son olarak İspanya'nın Atletico Madrid kulübünde forma giyerken yollarını ayırmıştı. Yıldız oyuncu, sezonun ilk yarısında Atletico Madrid'de  7 maçta 2 gol attı. Kara Kartal, Diego Costa görüşmelerinde de maliyet olarak üst seviyeyi 1 milyon euro olarak belirlemiş durumda.



BEŞİKTAŞ’TA HEDEF HULK

Hucum bölgesinde sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş’ın ilk hedefi Brezilya’lı Sambacı Hulk. Hücumun her bölgesinde oynayabilen oyuncu için yönetim adeta mekik dokuyor. Karagümrük maçından sonra açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın’da Hulk’u doğruladı. Hulk için menajeriyle görüşmeleri sıklaştıran Beşiktaş yönetimi bu transferi en uygun maliyetle bitirmek istiyor. Hulk konusunda ısrarcı olunmasının bir diğer sebebi de Sambacının bonservisini elinde olması. Arabistan Ligi ekiplerinin de takibe aldığı 34 yaşındaki tecrübeli isim kısa süre içerisinde Beşiktaş’a kararını bildirecek. Son 5 sezonda Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG’de forma giyen Hulk, 145 resmi karşılaşmaşada 76 gol atıp 54’de asist yaptı. 



HULK’UN ALTERNATİFİ KASIMPAŞA’LI KOİTA

Beşiktaş’ta yönetim transferde alternatifli bir liste hazırladı. Hulk’dan olumsuz bir cevap alınması durumunda rota bu kez yurt içine dönecek. Beşiktaş’ın Hulk’a alternatif olarak düşündüğü isim ise Bengali-Fodé Koita. Kara Kartal’da transfer komitesi bu transfer için Kasımpaşa yetkilileriyle temas halinde. Kasımpaşa’lı forvet Hulk gibi hücumun her yerinde oynayabiliyor. Geçen sezon 25 maçta 12 gol 5 asist yapma başarısı gösteren Koita, bu sezon da 9 maçta 4 gol attı. Gine’li forvetin bonservis bedeli ise 1.2 Milyon Euro.



STOPER’E SAMBACI LEO PEREİRA

Stoper bölgesinde tartışılmayacak bir isim isteyen siyah beyazlılar Flamengo’nun genç stoperi Leo Pereira’yı gündemine aldı.  TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Leo Pereira'yı kiralamak için Brezilya ekibi Flamengo ile temasa geçti. Siyah-beyazlılar, sol stoper olarak görev yapan Leo Pereira'yı kadrosuna katmak istiyor. 24 yaşındaki futbolcunun Avrupa macerasına atılmak istemesi transferde Kartal'ın elini güçlendiriyor. Sergen Yalçın'ın da şampiyonluk yolunda işini riske atmamak adına sol stoper transferine onay verdiği belirtildi. Leo Pereira'nın Flamengo ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

 

YORUMLAR 1
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimin yerine? Takımın dinamiğini neden bozuyorsunuz.
    Cevapla