Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Süper Lig Sivasspor Fenerbahçe maçının 11'leri…

Sivasspor, Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeni 4 Eylül Stadı’nda gerçekleşecek müsabakayla beraber Sivasspor ile Fenerbahçe 29. kez karşı karşıya gelecek. Son 5 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında da bu serisini sürdürmek istiyor. Peki, Sivasspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler…

Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Süper Lig Sivasspor Fenerbahçe maçının 11'leri…
Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Süper Lig Sivasspor Fenerbahçe maçının 11'leri…
GİRİŞ 21.01.2021 17:40 GÜNCELLEME 21.01.2021 17:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 20. haftasında Sivasspor-Fenerbahçe Yeni 4 Eylül stadında karşı karşıya gelecek. Lig’de ki son 5 maçında 1 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan Sivasspor, Fenerbahçe karşısında moral bulmak istiyor. Sivasspor-Fenerbahçe Süper Lig’de 29. Müsabakalarına çıkacak. Geride kalan 28 müsabakanın 17’sini Fenerbahçe kazanırken, 6’sını Sivasspor kazandı. Diğer 5 karşılaşmada taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Toplam 102 golün kaydedildiği müsabakalarda Fenerbahçe 64 gol kaydederken, Sivasspor 38 golle karşılık verdi. Süper Lig’de ki son 5 maçını da kazanan Fenerbahçe, Sivasspor karşısında yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. 

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇININ CANLI TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ

SİVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Sivasspor-Fenerbahçe maçı saat 19.00’da başladı. Maç beIN SPORTS HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Yaşar Kemal Uğurlu’nun düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen üstleniyor. 

İŞTE SİVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ!

Sivasspor: Samassa, Ahmet Oğuz, Appindangoye, Caner, Uğur, Claudemir, Fajr, Hakan, Kayode, Gradel, Yatabare

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Tisserand, Caner (Novak), Gustavo, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Thiam, Samatta

FENERBAHÇE 5 EKSİKLE SİVASSPOR KARŞISINA ÇIKACAK

Fenerbahçe’de sakatlığı Bulunan ve sezonu kapayan Diego Perotti, Süper Lig’in 10. haftadaki Beşiktaş maçında sakatlanmış ve diz bağının kopmak üzere olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz hafta omuzunda bulunan ağrı sebebiyle Ankaragücü maçında forma giyemeyen Ferdi Kadıoğlu’nun da durumu netlik kazanmadı. Diğer yandan sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş ve Tolga Ciğerci Sivasspor karşısında forma şansı bulamayacak. Ayrıca kart cezalısı olan Ozan Tufan’da Fenerbahçe kafilesinde yer almadı.  

SİVASSPORDA TEK EKSİK RYBALKA

Sağ dizinin dış kıkırdağında hasar tespit edilen Ukraynalı orta saha oyuncusu Serhiy Rybalka Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

RIZA ÇALIMBAY FENERBAHÇE KARŞISINDA 40. MÜSABAKASINA ÇIKACAK

Tecrübeli Teknik Adam Rıza Çalımbay, kariyerinde Fenerbahçe karşısındaki 40. maçına çıkacak. Daha önce Rıza Çalımbay Teknik Direktör olarak Fenerbahçe’ye karşı görev yaptığı 39 maçta 10 galibiyet alabildi. Geriye kalan 29 maçın 23’ünü ise Fenerbahçe kazandı. 6 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

YORUMLAR 1
  • Sivasspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine hakem etki etmezse Sivassporum rahat alır zaten normal şartlarda ligteki her takım yener feneri
    Cevapla