Fenerbahçe’den Onyekuru bombası! Galatasaray bekletince...

Attila Szalai ve Mesut Özil transferlerini bitiren Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Henry Onyekuru'nun durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Fenerbahçe’den Onyekuru bombası! Galatasaray bekletince...
Fenerbahçe’den Onyekuru bombası! Galatasaray bekletince...
GİRİŞ 20.01.2021 02:41 GÜNCELLEME 20.01.2021 02:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Önce Szalai, ardından dünyaca ünlü Mesut Özil transferleriyle ocak transfer dönemine damga vuran Fenerbahçe'den kısa süre içerisinde yeni bir bomba daha gelebilir...

Sarı-lacivertlilerin, bonservisi Monaco'da bulunan Galatasaraylı eski futbolcu Henry Onyekuru için yakın takipte olduğu, Nijeryalı oyuncu için kısa süre içerisinde devreye girebileceği öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre; Onyekuru'ya aracılar vasıtasıyla durumunun sorulduğu, Nijeryalı yıldızın ilk tercihinin Galatasaray olması dolayısıyla Fenerbahçe'nin somut bir adım atmadığı kaydedildi. Ancak Galatasaray'ın Onyekuru'yu tam 22 gündür beklettiği ve bonservisi Monaco'dan olan oyuncunun bu durumdan hayli rahatsız olduğu ifade edildi.

Onyekuru'nun, transferinin bitirilmesi için Galatasaraylı yetkililere süre verdiği, bu süre zarfında kiralık sözleşmenin imzalanmaması halinde Fenerbahçe dahil her takımla görüşmelere başlayacağını ilettiği kaydedildi. Oyuncunun, babası gibi gördüğü Fatih Terim'e yaşadığı sıkıntıyı aktardığı da gelen bilgiler arasında.

5.5 MİLYON € SATIN ALMA OPSİYONU VAR!

Henry Onyekuru, Galatasaray'dan söz aldığı için tam 22 gündür Monaco'da A Takımla antrenmanlara çıkmıyor. Gideceği takımın belli olmasını bekleyen Onyekuru'nun yarım sezonluk maliyeti (kiralama bedeli dahil) 1.5 milyon euro. Onyekuru hangi takıma giderse, sözleşmesinde 5.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunacak.

YORUMLAR 5
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    22 kişi oynatsınlar. 11 az bence
    Cevapla
  • Sığır Tüccarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Onyekuru boş adam. Neyin peşindesiniz.
    Cevapla
  • kitabın ortası 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin işiniz gücünüz GS düşmanlığı , Ali Koç FB yalakalığı. Adamın menejeri FB ile bir ilgimiz yok diye açıklama yapıyor siz bunun tam tersini haber diye sunuryorsunuz. Ayıp yahu Bu tarafgirlik bu kadarda açık yapılmazki
    Cevapla
  • adsız sofi 3 yıl önce Şikayet Et
    fener rodriguezi aldılar başi göğemi erdi
    Cevapla
  • Sadi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün işleri gs yi engellemek bunu başarı olarak görüyor olmaları
    Cevapla