Son dakika: UEFA'dan açıklama: Soruşturma kararı!

Son dakika: UEFA, PSG-Medipol Başakşehir maçı hakkında soruşturma açılacağını belirterek, "Ayrımcılığın hiçbir türüne futbolda yer yok." açıklamasını yaptı.

Son dakika: UEFA'dan açıklama: Soruşturma kararı!
Son dakika: UEFA'dan açıklama: Soruşturma kararı!
GİRİŞ 09.12.2020 03:04 GÜNCELLEME 09.12.2020 03:04
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son dakika: UEFA, PSG-Medipol Başakşehir maçı hakkında soruşturma açılacağını belirterek, "Ayrımcılığın hiçbir türüne futbolda yer yok." açıklamasını yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu altıncı haftasında Fransa'da oynanan Paris Saint-Germain - Başakşehir maçının 4. hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun, Teknik Direktör Okan Buruk'un yardımcısı Pierre Webo'ya ırkçı söylemlerde bulunması sonrası müsabaka ertesi güne ertelenmişti. UEFA da konuyla ilgili açıklama yaptı.

UEFA'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "UEFA, Paris Saint Germain ile İstanbul Başakşehir arasında bu akşamki Şampiyonlar Ligi maçındaki olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma yürütüyor. Irkçılığın ve tüm biçimleriyle ayrımcılığın futbol içinde yeri yoktur" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada tüm ülke gazeteleri, hatta hakemin ülkesinde ki gazeteleri hakemin cümlesinin irkcilik olduğunu yazıyor. Bozim içimizdeki ırkçılar yani siyah düşmanları burada yorumlarda kıvırtmaya kalkıyor. Tabibyabanci diller yok ki Avrupa'daki gazeteleri takip etsin. Tartışmasız ırkçılık ifadesi bu diyor herkes. Tüm basın manşetten veriyor.
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden rumence diyor siyah adam kelimesini?
    Cevapla
  • levent 3 yıl önce Şikayet Et
    ırkçılığa karşıyız ancak vebal almakta istemem araştırılsın soruşturulsun kimse vebal altında kalmasın suçlular cezasını çeksin kaş yapıcam derken göz çıkarmayalım
    Cevapla
  • wwww 3 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılığı babasını yapanlar Türkiye'de yüzde ellisini zillet gören ırkçılığın ta kendisi sayın reis bu ırkçılara neden hiç ses çıkarmıyor ama dünya bunu görüyor
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Siyaseten karşı duruşla ırkçılığı karıştırmışsın. İmam hatipleri yarasalara benzetenlere, Müslümanlara gerici yobaz diyenlere , Belli bir parti mensuplarına makarnacı diyenlere niye karşı durmuyorsun. Bence en büyük tehlike kadına cinsel saldırı ,bunu yapan partiye niye bir şey demiyorsun.
    Cevapla
  • tezcan cingoz 3 yıl önce Şikayet Et
    adam futbolcu degil, taraftar degil, HAKEM; irkcilik yapacak kadar aptal degil, yani yaptigi orta hakeme kime kart gostermesi gerektigini rumence tarif etmeye calismakti. Bosuna adamin vebalini aldilar, buyuk gunah, Bizde de spor programlarinda siyahi oyuncu, kara kitanin buyuk golcusu,VB. tabirler sipiker ve yorumcular tarafindan kullaniliyor bu irkcilik demek degildir, bu hakemin ailesi coluk cocugu vardir yaziktir. buyuk vebal.
    Cevapla
  • Şükrü 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede çok yaygara kopardılar adam siyahi olana demiş bizde yok mu uzun boyluya veya sarıya esmere gibi belirtmeler bana kalırsa başakşehşr maç kötü gidiyordu bu şekilde kıvırdı
    Cevapla
  • Anti Irkçı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne alakası var be, webo rumen mi ki yumence sesleniyor? Yada o kulübede rumen biro mi var da rumence sesleniyor? Kaldi ki rumence de negru nun farklı bir anlamı olsa bile tüm dunyada ırkçılık söylemi olduğunu bilmeyen yoktur,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle