Başakşehir PSG maçı saat kaçta başlayacak? Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?

Temsilcimiz Başakşehir, Fransız takımı Paris Saint-Germain (PSG) takımıyla Şampiyonlar Ligi grup maçında karşılaşacak. Karşılaşmayı takip etmek isteyen taraftarlar Başakşehir PSG maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Sahadan galip ayrılarak ülke puanına katkı yapmayı hedefleyen Başakşehir’de tek hedef mutlak galibiyet. İşte UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu Başakşehir PSG maç saati...

Başakşehir PSG maçı saat kaçta başlayacak? Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?
Başakşehir PSG maçı saat kaçta başlayacak? Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 28.10.2020 20:11 GÜNCELLEME 28.10.2020 20:12

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi tek takım olarak temsil eden Başakşehir bugün kendi evinde Paris Saint- Germain takımını ağırlayacak. Zorlu mücadele öncesinde futbolseverler karışmanın detaylarını yakın takip ediyor. Maça dair kanal bilgisini öğrenmek isteyen taraftarlar maç saatini araştırıyor. H grubunda ki ilk mücadelesinde Alman temsilcisi  RB Leipzig’e mağlup olan turuncu lacivertliler ikinci karşılaşmada Fransız devi PSG karşısında galip gelmenin yollarını arayacak. Sezona özellikle Süper Lig’de istediği bir başlangıç yapamayan  Medipol Başakşehir bu sezon oynadığı ilk 3 karşılaşmada sahadan mağlup ayrılırken son haftalarda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. Peki Paris Saint- Germain (PSG) Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair detaylar ve son yaşananlar…

 

 

BAŞAKŞEHİR PSG MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon ikinci kez sahaya çıkacak Medipol Başakşehir PSG ile bugün ( 28 Ekim) saat 20.55’te Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Avrupa mücadelesinde   İsveçli hakem Andreas Ekberg düdük çalacak.

 

 

Paris Saint-Germain Medipol Başakşehir mücadelesi beIN sports 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma öncesinde Fransız temsilcisi ve Başakşehir’in henüz gruplarda puanı bulunmuyor. PSG ilk karşılaşmasında Manchester United’e mağlup olurken temsilcimiz Başakşehir ise deplasmanda  Leipzig'e 2-0 mağlup olmuştu. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU

RB Leipzig                   3. P

Manchester United       3.P 

Paris Saint-Germain     -

Başakşehir FK  -

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda bu akşam (20.55)  oynanacak karşılaşmayı İsveçli Hakem Ekberg yönetecek yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Stefan Hallberg ve İskoçyalı Graeme Stewart yapacak.  Mücadelenin dördüncü hakemi ise İsveçli Kristoffer olacak.

OKAN BURUK: HİÇBİR TAKIM YENİLMEZ DEĞİL!

Kritik Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Medipol Başakşehir T. direktörü Okan Buruk ve tecrübeli file bekçisi Mert Günok basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rakibin çok önemli isimlere sahip olduğunun altını çizen Okan Buruk hem keindileri hem de Türkiye için önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Ülke puanı ve Türkiye’nin sıralaması açısından ayrı bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Buruk “  Başakşehir takımı, benim ve oyuncularımız için ilk defa yer aldığımız arenada ilk iç saha maçımızı oynayacağız. Bunun heyacanını, coşkusunu yaşıyoruz. Bir yandan maça hazırlanıyoruz, bir yandan lig maçları oynadık. Zorlu da bir dönemden geçiyoruz ama oyun olarak son haftalarda gelişen hem psikolojik hem fiziksel anlamda daha iyi yerlere gelen bir Başakşehir takımını son 3 maçta gördük. Bunu geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi. 

Konuşmasının devamında  Paris Saint-Germain’in bu sene iki lig bir de   Şampiyonlar Ligi karşılaşması kaybettiğini vurgulayan Okan Buruk “  Hiçbir takımın yenilmez olmadığını söyleyebiliriz ama gerçekten çok önemli bir kadroya sahipler. Çok da değerli bir teknik adamları var.” şeklinde konuştu.